reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Do ZChin bym chciała. Minęły mnie Chiny pod koneic ciąży z Natalią, ale było na tyle zaawansowana ciaża,zę ani ja nie poleciałam ani Kamil. Ale, kiedyś polecimy ;-)

reklama
Drzewko, na zapachy zapraszam do mnie, robię makaron razowy z sosem z pikantną gorgonzolą, ale żeby nie było nidno podsypałam ją przyprawą do burrito.

Magdusiek o kurde blacha...u mnie dzisiaj penne z bakłażanem i bazylią.. ( a może chińszczyzna?) ale wiesz z tą gorgonzolą to mnie zaraz Kasiek ścignie. i tak już zjadłam marynowanego grzybka..chyba obejrzę ten film "czekolada" normalnie..

Drzewko, jak podgrzana to neikoniecznie CIe ścignie. Penne z bakłażanem, mniam, jak robisz?
MOje wyszło genialnie, dorzuciłam suszonych pomidorkow... rewelacja. z tym razowym duzo lepsze, aż się dziwię, że taka róznica w smaku.

:-)
Może Go odstawiła do Babci i sama poszła w tango ;-)

Bingo!!! :-)

Witajcie!
Rano pojechałam na ABT, potem manicure i ... zadzwoniła ciężarna koleżanka, więc po konsultacji z babcią, pojechałam spotkać się tą koleżanka - na całe 2 godziny!
A Oli ... hmmm u babci usnął ... ponoć bez usypiania tylko na rękach :szok: - nie mam więcej pytań!

To ja pędzę do galeryjki obejrzeć Magduśkowe mieszkanko!

Magdusiek... chalupka, prezentuje sie okazale... oczywiscie na ile okazale moze sie prezentowac pusty kwadrat... :-) ;-)

pamietacie moje drzwi od prysznica???
WRESZCIE JE MAM!!!

nie mam natomiast kuchni i miec nie bede, bo proboja mi wmowic, ze firma kurierska zwrocila uszkodzona a drugiej nie maja...
...trudno, nie ta, to inna, ciekawe kiedy kase zwroca, bo zazyczyli sobie w tym celu szczegolna korespondencje!!!

Vertigo leci do Chin na targi... za duzo nie zobacze ;-)
drzewko, Chiny sa przez Amsterdam albo Paryz. no i podobno przez Finlandie. i ta Finlandie musze zlapac, zeby sie nie cofac :wściekła/y:

reklama
przez Finlandię żeby się nie cofać do Chin?? to ty przez biegun północny lecisz? :szok:nie szkodzi. i tak zazdroszczę.:-D

Do góry