reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

hi hi Magdusiek ja dzisiaj przez ten deszcz tez mam lenia, ale mam pewne sprawy do roboty wiec siedze przy kompie. A moje dziecko tez polozylo wszystkie przytulanki spac i samo zasnelo, chociaz spal do 8.20. Chyba na ten deszcz chcialo mu sie spac.

reklama
a nam dzis Toska 2 godziny zabawy w nocy urzadzila... drugsa noc z rzedu... pierwsza- to ze zmeczenia. wczoraj- spala 3h w dzien, wiec moze to. nie wiem, ale jak dzis nie bedzie spala normalnie to chyba umre

Vertigo - współczuję. Natalia dzis też się obudziła, na picie, siusiu i z powodu kaszlu, duszno było, bo Kamil jak wrócił w nocy to przymknął drzwi, zeby nam swiatlem nie świecić. I też marze o normalnej nocy przespanej longiem.

Witam!
Teddy, czy ja coś przeoczyłam ze żlobkiem Krystiana. Cały czas myslałam , że we wrzesniu pójdzie.

Co do przedszkola, ćzy koło pracy, to sparaw taka, że może tam jak wymienię prawojazdy-wtedy bedziemy sie wozić, bo nie usmiecha mi się chodzic z nią zima pieszo A koło domu to mogą ja i bracia odebrać.:-)

Vertigo, przedszkole przeszło radykalną zmianę od czasu kiedy byłaś dzieckiem. I teraz tam jest duzo lepiej! Luszka zna ten temat najlepiej!

Drzewko, super, że Weronika się rozkręciła I tyle imion zna. U nas byłyby same SIASIE , to imiona dzieci , których Nadia nie potrafi wymówić .A więc wiekszości:-DJa też nie chodziłam do przedszkola i się uspołeczniła, ale to dawne czasy i dużo dzieci siedziało z babciami.Teraz bym nie chciała, żeby moje siedziały i dlatego chodziły do przedszkola!;-)

Ja tez nie chodzilam do przedszkola i nie czuje sie przez to jakas uwsteczniona, ale to przeciez w pewnym sensie atrakcje dla dzieci i po raz kolejny podkreslam kontakt z rowiesnikami. Tez raczje bym nie chciala zeby Tusiek siedzial z ktoras babcia, juz widze jakby mu wpajaly swoje przekonania:-D
A Luszka pracuje w przedszkolu? Nie wiedzialam. Swoja droga ciekawe co u niej slychac.

reklama
Do góry