reklama
Teddy
Październikowa mać
dziendoberek... :-)
alez mi sie dzis nie chcialo rano wstawac... jakis wyjatkowo chmurny i ponury dzien... a jeszcze mam robic dekoracje zimowe dla drogerii, wiec jak nic, jak bede obrabiac te zmarzniete panny to zasne i obudze sie na wiosne...
dziecie mi sie poprzestawialo, wtaje o 8, drzemie o 13 a wieczorem pada okolo 22... srednio mnie to rajcuje...
...i nie chce we wlasnym lozku, tylko z nami... mnie to nie przeszkadza, zadnych szczegolnych przeszkod nie widze, bo da sie go przeniesc bez budzenia... tylko nie wiem jak dlugo damy rade dzwigac, przecie nie do osiemnastki... ;-)
a wlasnie, 13 kilo to to wazy i ma 91 cm... :-)
alez mi sie dzis nie chcialo rano wstawac... jakis wyjatkowo chmurny i ponury dzien... a jeszcze mam robic dekoracje zimowe dla drogerii, wiec jak nic, jak bede obrabiac te zmarzniete panny to zasne i obudze sie na wiosne...
dziecie mi sie poprzestawialo, wtaje o 8, drzemie o 13 a wieczorem pada okolo 22... srednio mnie to rajcuje...
...i nie chce we wlasnym lozku, tylko z nami... mnie to nie przeszkadza, zadnych szczegolnych przeszkod nie widze, bo da sie go przeniesc bez budzenia... tylko nie wiem jak dlugo damy rade dzwigac, przecie nie do osiemnastki... ;-)
a wlasnie, 13 kilo to to wazy i ma 91 cm... :-)
Doxa
Fanka BB :)
Witajcie!
Magdusiek cieszę się, że macie już klucze, Natalce ewidentnie się podoba nowe mieszkanie!!! Kiedy ruszacie z wykończeniówką?
Teddy no, no niezłe "parametry" ma Prezes! My jak pójdziemy na bilans dwulatka to się dowiemy o Olinkowe "parametry".
A u nas nocka superancka, Oli calutkie 10,5 godziny przespał w swoim pokoju, po 8 się obudził i jeszcze z jakieś 0,5 godziny poleżeleliśmy sobie razem. Super :-)
Vertigo Chiny? Zazdroszczę!!!!
Magdusiek cieszę się, że macie już klucze, Natalce ewidentnie się podoba nowe mieszkanie!!! Kiedy ruszacie z wykończeniówką?
Teddy no, no niezłe "parametry" ma Prezes! My jak pójdziemy na bilans dwulatka to się dowiemy o Olinkowe "parametry".
A u nas nocka superancka, Oli calutkie 10,5 godziny przespał w swoim pokoju, po 8 się obudził i jeszcze z jakieś 0,5 godziny poleżeleliśmy sobie razem. Super :-)
Vertigo Chiny? Zazdroszczę!!!!
Vertigo
Październikowa Mama 2005
czesc!
a ja zasuwam jak nie wiem... pieprze juz te Chiny ;-)
Misiu, z tym cyrkiem ze spaniem to chyba taki okres. kazdy dzieciak przechodzi....
u nas juz lepiej- Toska sie wybudzala, ale zaraz zasypiala. nawet jestem 'trzezwa'
Prezes ogromny! moje dziecko ma 86cm- kurdupel ;-)
a ja zasuwam jak nie wiem... pieprze juz te Chiny ;-)
Misiu, z tym cyrkiem ze spaniem to chyba taki okres. kazdy dzieciak przechodzi....
u nas juz lepiej- Toska sie wybudzala, ale zaraz zasypiala. nawet jestem 'trzezwa'
Prezes ogromny! moje dziecko ma 86cm- kurdupel ;-)
tusiekn
dzien dobry
co za dzien paskudny, a i przez to miedzy innymi mam humor do du...
Teddy to 13 kg jest troche dzwigac, nie? Ja po Natku prawie 12 odczuwam. A wiecie Tusiek ma kolege - sasiada i chlopczyk ma 1,5 roczku a nie zgadniecie ile wazy? 18 kg Cos tu chyba jest nie tak, przeciez kilkuletnie dzieci tyle waza, nie?
A Natkowi juz nawet w dzien zaczyna sie podobac spanie w naszym lozku;-)
Mala chyba na urlopie jeszcze, ale dopicowuje domek;-)
co za dzien paskudny, a i przez to miedzy innymi mam humor do du...
Teddy to 13 kg jest troche dzwigac, nie? Ja po Natku prawie 12 odczuwam. A wiecie Tusiek ma kolege - sasiada i chlopczyk ma 1,5 roczku a nie zgadniecie ile wazy? 18 kg Cos tu chyba jest nie tak, przeciez kilkuletnie dzieci tyle waza, nie?
A Natkowi juz nawet w dzien zaczyna sie podobac spanie w naszym lozku;-)
Mala chyba na urlopie jeszcze, ale dopicowuje domek;-)
reklama
Doxa
Pełen SUKCES!!!! Właśnie zanął Oli :-) :-) Widziałam dzisiaj urywki starego odcinka Superniani i natchnęła mnie babka! Stwierdziłam, że dzisiaj spróbuję położyć mego diabełka ... do tego posłuchałam rad kochanego Magduśka, która stwierdziła, że muszę coś zrobić z jego spaniem, bo on jest jeszcze za mały i potrzebuje tych drzemek i ... udało się!!! Zawracałam go od drzwi góra ze cztery razy, przeczytałam książeczkę, trochę poprzytrzymywałam na łóżku ... po pewnym czasie już nawet nie próbował wstawać, leżał i coś tam sobie jęczał, gadał, ale nawet nie drgnął :-)
tralalala, tralalala ale jestem zadowolona :-)
tralalala, tralalala ale jestem zadowolona :-)