reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

ja tam nie wiem. mi wszystko jedno byle dotrzec gdzie trzeba. szef kazal przez Finlandie to bedzie mial przez Finlandie ;-)

reklama
Vertigo, do Chin super! Nawet jak wiele nie zobaczysz, to i tak coś:-)

Drzewko, jedz, jedz niech Dudus rośnie:tak:

Wracając do ciastoliny ostatnio Krzysiek wypatrzył teletubisiową- to dla wielbicieli!

dziendoberek... :-)

alez mi sie dzis nie chcialo rano wstawac... jakis wyjatkowo chmurny i ponury dzien... a jeszcze mam robic dekoracje zimowe dla drogerii, wiec jak nic, jak bede obrabiac te zmarzniete panny to zasne i obudze sie na wiosne...

dziecie mi sie poprzestawialo, wtaje o 8, drzemie o 13 a wieczorem pada okolo 22... srednio mnie to rajcuje...
...i nie chce we wlasnym lozku, tylko z nami... mnie to nie przeszkadza, zadnych szczegolnych przeszkod nie widze, bo da sie go przeniesc bez budzenia... tylko nie wiem jak dlugo damy rade dzwigac, przecie nie do osiemnastki... ;-)

a wlasnie, 13 kilo to to wazy i ma 91 cm... :-)

Witajcie!

Magdusiek cieszę się, że macie już klucze, Natalce ewidentnie się podoba nowe mieszkanie!!! Kiedy ruszacie z wykończeniówką?

Teddy no, no niezłe "parametry" ma Prezes! My jak pójdziemy na bilans dwulatka to się dowiemy o Olinkowe "parametry".

A u nas nocka superancka, Oli calutkie 10,5 godziny przespał w swoim pokoju, po 8 się obudził i jeszcze z jakieś 0,5 godziny poleżeleliśmy sobie razem. Super :-)

Vertigo Chiny? Zazdroszczę!!!!

czesc!

a ja zasuwam jak nie wiem... pieprze juz te Chiny ;-)

Misiu, z tym cyrkiem ze spaniem to chyba taki okres. kazdy dzieciak przechodzi....
u nas juz lepiej- Toska sie wybudzala, ale zaraz zasypiala. nawet jestem 'trzezwa' :tak:
Prezes ogromny! moje dziecko ma 86cm- kurdupel ;-)

Krystian to sie przez te wyjazdy poprzestawial, spodobalo mu sie wieczorne baraszkowanie... :-)

a gdzie Mala??
ja rozumiem, poczatek roku, ale by sie chcociaz przywitala...

dzien dobry
co za dzien paskudny, a i przez to miedzy innymi mam humor do du...
Teddy to 13 kg jest troche dzwigac, nie? Ja po Natku prawie 12 odczuwam. A wiecie Tusiek ma kolege - sasiada i chlopczyk ma 1,5 roczku a nie zgadniecie ile wazy? 18 kg:szok: Cos tu chyba jest nie tak, przeciez kilkuletnie dzieci tyle waza, nie?
A Natkowi juz nawet w dzien zaczyna sie podobac spanie w naszym lozku;-)
Mala chyba na urlopie jeszcze, ale dopicowuje domek;-)

reklama
Pełen SUKCES!!!! Właśnie zanął Oli :-) :-) Widziałam dzisiaj urywki starego odcinka Superniani i natchnęła mnie babka! Stwierdziłam, że dzisiaj spróbuję położyć mego diabełka ... do tego posłuchałam rad kochanego Magduśka, która stwierdziła, że muszę coś zrobić z jego spaniem, bo on jest jeszcze za mały i potrzebuje tych drzemek i ... udało się!!! Zawracałam go od drzwi góra ze cztery razy, przeczytałam książeczkę, trochę poprzytrzymywałam na łóżku ... po pewnym czasie już nawet nie próbował wstawać, leżał i coś tam sobie jęczał, gadał, ale nawet nie drgnął :-)

tralalala, tralalala ale jestem zadowolona :-)

Do góry