reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

dały już weznaki mdłości i zapomniałam jakie były na nie sposoby - przypominacie cos sobie?

No u taty nie stwierdzono przeżutów - jak na razie można się z tego cieszyć ( tata jest po usunięciu krtani - ma raka - miał promieniowania kobaltem i chemie, Niestety dostał przetoke , i rana sie nie goji i ma straaaaszne bóle głowy z opuchlizna tak jak na świnkę i lekarze nie maja koncepcji z kąd ta opuchliuzna i bóle głowy wiec go wypisali - i teraz juz nie wiem co robic :wściekła/y: :-(

Anna na mdłości rzucie migdałów!

Wiesz co, nie rozumiem, jak to nie wiedzą skąd te bóle głowy i opuchlizna więc wypisali tatę?????
Wiesz co, czy to nie są skutki uboczne naświetlania?
Ja bym nie popuściła, idźcie gdzies prywatnie, tak aby skontrolować poprzednich lekarzy. Poza tym są kliniki leczenia bólu, często przy szpitalach onkologicznych - polecam. Naprawdę warto. Nie sądziłam że aż tak pomagają!!!
Są różne środki więc nie musi tato cierpieć.
Wszystko będzie dobrze, brak przerzutów dobrze świadczy.
Moja mama, jak u niej wykryli nowotwór, to miała już przeżuty we wszystkich węzłach o pachowych i szyjnych i żyła jeszcze łaaaaadnych parę lat...
Więc wierzę że Twój tato jeszcze wychowa Ci dzieci!!!! Zobaczysz!

reklama
:-(Agatka bez zmian, tzn nie mówi, próbuje cos powiedzieć, i zaraz płacze że nie może, że ktos jej nie rozumie, nie slyszy, a prawa strona ciała sparaliżowana. żadnej poprawy. :-(
Kacperkowi tętniak się wchłania, lezy jescze w szpitalu i cały czas go "oberwują".

mama moja wczoraj miała operację, wszystko prezbiegło ok, ordynator powiedział że na jego oko guz nie wygląda na rakowy, ale wszystko się wyajśni za dwa tyg. jak przyjdzie wynik. Dziś mama po południu zaczeła źle sie czuć, tzn dostała temp., znów zaczal boleć ją mocniej brzuch. Wydaje mi się że za wczesnie kazali jej chodzić, za duzo tego, przeforsowała się. Boże mam nadzieję że noc będzie ok. Musiały wyjąć jej kroplowkę, bo bardzo jej ręka napuchła. :-(

Poza tym ja mam zapalenie spojówek w prawym oku, boli mnie oko, ropieje, i wyglądam jakbym przesoliła zupę... ehhh

a ha "dobrych wiadomości" ciąg dalszy...

tydzień temu brat Konrada jechał z dziewczyna i jescze jedną parą nad morze, Konrad pożyczył mu nasz aparat... zapomniałam się z nim pożeganć...:shocked2: dziś mamy ju nowy aparat. Tzn- ukradli im z koca na plaży! Laski się opalaly a chłopaki byli w wodzie i chyba w tym czasie. Nie będę dodawac więcej komentarzy, typu: a nie mówiłam... przeciez byłam przeciwna pożyczaniu...). A ha dodam tylko, że to już trzeci nasz aparat. Jeden razem z kamera ukradli nam z domu.
pogubiłam się gdzie wstawić jakie buźki, ale chyba wszędzie powinny być :-( :-:)-:)-:)-:)-(

ojej Mała o czym Ty piszesz takie straszne rzeczy, wszystko na raz Ci sie wali? Trzymaj się, będzie lepiej.
O jakiej Agatce piszesz????? Twojej siostry!!??????????? A Kacperek??? Chyba jak mnie nie było to ominęłam. Co się stało???

Mamie życzę dużo zdrówka!!! Tobie równeiż!!!

Doxa, skonczy sie... moj tata bedzie w niedziele operowany- jedni dziadkowie odpadna.

magdus, ja tez lubie dentyste

Witajcie, i ja również lubię dentystę.

...a wczoraj namalowałam murzynki na pustyni;-)
...a moi dziś na odpuście:-) a że kościół mają pod nosem więc mając doświadczenie z poprzednich lat Oskar wraca do domu zostawia zdobycze i leci dalej:-D

Kasiek, zapomniałam Ci pogratulować 5!!!!!!!!!

Tusiekn, wszystkiego najlepszego, kochana!!!!

Witam!
Vertigo , może idź na zakupy i kup coś odlotowego ?:cool: humor Ci sie polepszy!

Syla, pokaż te murzynki. Mi bardzo własnie brakuje murzynków na scianę:rofl2: wiec może mała licytacja?
Luszka, zyczenia rocznicowe składam!
I oby małżeńskich kłopotów jak najmniej !
Wiecznej miłości
!
milosc01.gif

reklama
Do góry