reklama
_anna
Fanka BB :)
witajcie moje miłe - piszecie tyle że nie mam kiedy nadrobić - czytam was ale na odpisanie brakuje czasu. Chodzę jakaś zmęczona i mam problemy typowe dla pierwszych miesiecy ciąży - dały już weznaki mdłości i zapomniałam jakie były na nie sposoby - przypominacie cos sobie?
a tak poza tym to w wolnych chwilkach staram sie zaprzątać głowe czyms innym, jesli wogóle sie da,
teraz idę robic pierogi z malinami bo moja mama ma małą plantacje i trzeba cos z nimi robic, niestety nie mam pieroznicy :-(
No u taty nie stwierdzono przeżutów - jak na razie można się z tego cieszyć ( tata jest po usunięciu krtani - ma raka - miał promieniowania kobaltem i chemie, Niestety dostał przetoke , i rana sie nie goji i ma straaaaszne bóle głowy z opuchlizna tak jak na świnkę i lekarze nie maja koncepcji z kąd ta opuchliuzna i bóle głowy wiec go wypisali - i teraz juz nie wiem co robic :-(Anna, a co jest tacie? Co twierdzą lekarze?
a tak poza tym to w wolnych chwilkach staram sie zaprzątać głowe czyms innym, jesli wogóle sie da,
teraz idę robic pierogi z malinami bo moja mama ma małą plantacje i trzeba cos z nimi robic, niestety nie mam pieroznicy :-(
_anna
Fanka BB :)
a te migdały to nie na zgagę?u mnie pomagaly migdaly... i woda na czczo w lozku.
tusiekn, najlepszego!
ale wyprubuję dzieki
reklama