reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Ja nie przepadam a widokiem gołych bobasów np. na plaży. Moje dzieci zawsze coś miały, bo wydawało mi się, że wkoło pedofile i będa się im w dziwnym celu przypatrywać:tak:

reklama
Marysiu, z okazji wczorajszych Twoich urodzin dużo zdrówka, spełnienia marzeń tych najbardziej skrytych, spokojnego życia w miłości.
moz-screenshot.jpg

urodziny01.gif

No i prawie wszyscy przegapili :-)
Wszystkiego najlpeszego Tusiekn!

Ja też jestemprzeciwna bieganiu na golasa po plaży, Natalia ma albo kostium albo majteczki.

witajcie moje miłe - piszecie tyle że nie mam kiedy nadrobić - czytam was ale na odpisanie brakuje czasu. Chodzę jakaś zmęczona i mam problemy typowe dla pierwszych miesiecy ciąży - dały już weznaki mdłości i zapomniałam jakie były na nie sposoby - przypominacie cos sobie?

Anna, a co jest tacie? Co twierdzą lekarze?
No u taty nie stwierdzono przeżutów - jak na razie można się z tego cieszyć ( tata jest po usunięciu krtani - ma raka - miał promieniowania kobaltem i chemie, Niestety dostał przetoke , i rana sie nie goji i ma straaaaszne bóle głowy z opuchlizna tak jak na świnkę i lekarze nie maja koncepcji z kąd ta opuchliuzna i bóle głowy wiec go wypisali - i teraz juz nie wiem co robic :wściekła/y: :-(

a tak poza tym to w wolnych chwilkach staram sie zaprzątać głowe czyms innym, jesli wogóle sie da,
teraz idę robic pierogi z malinami bo moja mama ma małą plantacje i trzeba cos z nimi robic, niestety nie mam pieroznicy :-(

reklama
anno, przykro co piszesz o tacie:-(
a na nudności najlepsze ciasteczka imbirowo cynamonowe i ja jeszcze wypijałam duuuze ilości coli.

Do góry