reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
:-)
Fajne. Serio. Natalia już chciała nosić,ale póki co wygląda w nich jak takie wsiwe dziecko, upierniczone, w za wielkich ciuchach itd.
Ja mam + 5 do karmienia, ale wiecie co, chyba mam to w nosie. NIesamowite, ale tak jest. Sama w o nie wierze. Mam jakąś taką zwyżkę pozytywnego nastawienia do siebie, ze szok. Pewnie do czasu ;-)

No i na tyle odpoczynku, Natalia nadjeżdża :-) TYle że ogarnełam i pranie powiesiłam.

Vertigo - jesli serio to musiałas być kompletnie niedożywiona, bo ja tam nie widzę, zeby Cię było za dużo. Nie ściemniam.

Właśnie zakończyliśmy siedzenie przy ognisku (tzn. Oli odpadł 1,5 godzi. temu)! Pogoda wymarzona, nie ma wiatru, nie zimno, nie duszno ... idealnie na ognisko!

Vertigo super zdjęcia! I wcale nie widać, żebyś na nich była jakaś przesadnie wychudzona - ładna, zgrabna, szczupła dziewczyna, na obecnych z kolei nie widać że masz jakąkolwiek nadwagę!!! Może Ci się waga po prostu zepsuła? ;-)

Dzień Dobry! Tosia jest już taka duża! Pięknie wygląda w tych dżynach i kapeluszu. Vertigo super zdjęcia ślubne, zawsze twierdziłam ze fajna z ciebie babeczka, ale tych zdjęć z +20 to ja nie widziałam, albo nie pamiętam, wrzucisz?? :-)
Magdusiek ja też kupiłam Weronice za dużą bluzeczkę ale sie nie mogę doczekać aż urośnie i skracam rękawki :-) Od dwóch dni pierwsze słowo mego dziecka po przebudzeniu to: stempelki..............

Witam!
Dziś lepszy dzień niż wczoraj.....panów od rur nie ma:-) zaraz spadamy na spacer.

Muszę pochwalić moje dziecko, dziś rano kupa i siusiu na nocnik. Nie wiem czy sie bała zrobic na nocniki wstrzymywała czy zwyczajnie bolał ją brzuch, bo wczesniej przez godzine marudzenie z niemożliwością chodzenia i ciągłe siadanie na nocnik..ale w końcu poszło.
a wczoraj zaobserwowałam , że jak popusci w majtki to jest w stanie wstrymać strumień zanim usiądźie na nocnik. No zobaczymy czy będa jakieś nocnikowe postepy.:-)

Drzewko, Ty oczywiscie pracujesz:-)

reklama
Witajcie!

Kasiek gratulacje dla Nadii! To już są postępy nocnikowe!!! U nas ten temat wygląda podobnie - strasznie się z tego cieszę :-)

Drzewko ja też dorwałam te długopiso-stępelki, ale jeszcze Oli ich nie widział ;-) Za to wczoraj dostał już pociąg Little People (ten urodzinowy) - żadne inne zabawki póki co nie istnieją :-)

Do góry