reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
i że zaczynamy wkońcu malowanie, więc może za jakieś 2 tyg. się wprowadzimy! :tak: :-) zależy ile zejdzie mi ze sprzątaniem...

i że mam taki urlop że codzinnie jestem w pracy (na dodatek z Zuzią) na ok. 2 godzinki!

a jka będzie trezba się przeprowadzac to ja będę musiał do pracy iść! :wściekła/y:

No to Mała faktycznie urlop niezaciekawy. A musisz pojawiać się w pracy? A jakby Cię na miejscu nie było to jakoś musieliby sobie sami poradzić ...

a Teddy to myślę, że sama pojechala po tą przesyłkę i zgineła razemz nią, jeźdźi po calym kraju i jej szuka bo kto ją tam wie gdzie ta przesylka wkońcu jest! ;-)

w kwestii imienia drzewka tez nie pomoge bo nie wiem.

magda calineczka sliczna! i taka malutka! :-)
luszka a miałam cię wczoraj pytac jak dajesz sobie teraz sama radę z dzieciakami w domu, a ty matko polko dwa placki upiekłaś (i na dodatek pół już zjadłaś ;-)), dzieciaki wykapała, uśpiła... rany boskie! kiedy ty to wszystko robisz?!!!!!

u nas jutro impreza. 30 rocznica slubu rodziców. nastroje średnie (prezd mamy operacją), jeszcze złe wyniki moczu jej wyszły...
Kasiu a dlaczego ta matka nie zabrała jescze tego malca do siebie! dziwna kobieta!

u mnie leje

Hej
Ale tu cisza od rana :-)
Mała - trzymam kciuki za malowanie i przeprowadzkę.
Natalka też na częśc spacerów chodzi bez pieluszki, w końcu kiedyś trzeba zacząć ;-)
Jolik - dziękuję w imieniu Kamila ;-)

dziendoberek... :-)

no tak, nawet nie zauwazylam ile czasu nie odzywalam sie na BB... ale najpierw mielismy z Kamilem ciche dni, wiec jakos bez humorku, a potem zaczelam gonic z robota, zeby spokojnie na urlop wybyc... dzisiaj jedziemy, chociaz na tydzien...

Tusiekn, co do mojego imienia tez sie mnozna domyslic, tylko trzeba do laciny siegnac.... ;-)

Magda, Calineczka boska... ale Weroniczke tez bym chetnie zobaczyla... :-)

reklama
Do góry