reklama
mała26
Październikowa mama 2005
i że zaczynamy wkońcu malowanie, więc może za jakieś 2 tyg. się wprowadzimy! :-) zależy ile zejdzie mi ze sprzątaniem...
i że mam taki urlop że codzinnie jestem w pracy (na dodatek z Zuzią) na ok. 2 godzinki!
a jka będzie trezba się przeprowadzac to ja będę musiał do pracy iść!
i że mam taki urlop że codzinnie jestem w pracy (na dodatek z Zuzią) na ok. 2 godzinki!
a jka będzie trezba się przeprowadzac to ja będę musiał do pracy iść!
mała26
Październikowa mama 2005
a Teddy to myślę, że sama pojechala po tą przesyłkę i zgineła razemz nią, jeźdźi po calym kraju i jej szuka bo kto ją tam wie gdzie ta przesylka wkońcu jest! ;-)
w kwestii imienia drzewka tez nie pomoge bo nie wiem.
magda calineczka sliczna! i taka malutka! :-)
luszka a miałam cię wczoraj pytac jak dajesz sobie teraz sama radę z dzieciakami w domu, a ty matko polko dwa placki upiekłaś (i na dodatek pół już zjadłaś ;-)), dzieciaki wykapała, uśpiła... rany boskie! kiedy ty to wszystko robisz?!!!!!
u nas jutro impreza. 30 rocznica slubu rodziców. nastroje średnie (prezd mamy operacją), jeszcze złe wyniki moczu jej wyszły...
Kasiu a dlaczego ta matka nie zabrała jescze tego malca do siebie! dziwna kobieta!
u mnie leje
w kwestii imienia drzewka tez nie pomoge bo nie wiem.
magda calineczka sliczna! i taka malutka! :-)
luszka a miałam cię wczoraj pytac jak dajesz sobie teraz sama radę z dzieciakami w domu, a ty matko polko dwa placki upiekłaś (i na dodatek pół już zjadłaś ;-)), dzieciaki wykapała, uśpiła... rany boskie! kiedy ty to wszystko robisz?!!!!!
u nas jutro impreza. 30 rocznica slubu rodziców. nastroje średnie (prezd mamy operacją), jeszcze złe wyniki moczu jej wyszły...
Kasiu a dlaczego ta matka nie zabrała jescze tego malca do siebie! dziwna kobieta!
u mnie leje
Teddy
Październikowa mać
dziendoberek... :-)
no tak, nawet nie zauwazylam ile czasu nie odzywalam sie na BB... ale najpierw mielismy z Kamilem ciche dni, wiec jakos bez humorku, a potem zaczelam gonic z robota, zeby spokojnie na urlop wybyc... dzisiaj jedziemy, chociaz na tydzien...
Tusiekn, co do mojego imienia tez sie mnozna domyslic, tylko trzeba do laciny siegnac.... ;-)
Magda, Calineczka boska... ale Weroniczke tez bym chetnie zobaczyla... :-)
no tak, nawet nie zauwazylam ile czasu nie odzywalam sie na BB... ale najpierw mielismy z Kamilem ciche dni, wiec jakos bez humorku, a potem zaczelam gonic z robota, zeby spokojnie na urlop wybyc... dzisiaj jedziemy, chociaz na tydzien...
Tusiekn, co do mojego imienia tez sie mnozna domyslic, tylko trzeba do laciny siegnac.... ;-)
Magda, Calineczka boska... ale Weroniczke tez bym chetnie zobaczyla... :-)
reklama