reklama
luszka
październik'05, lipiec'07
Ja też sie melduję i zmykam zaraz bo padam.
Dzieciaki wykąpane i śpią.
Jutro przyjeżdżają do nas moi rodzice i rodzeństwo. Babka śmietankowa Jolika (Joliczku dzięki za taki genialny i szybki przepis) i jabłecznik upieczone. To pierwsze już zeżarte prawie do połowy - nie wiem czy do jutra dotrwa ;-)
Musze jeszcze gary pomyć a mi sie nie chce....
To na razie kobietki
Dzieciaki wykąpane i śpią.
Jutro przyjeżdżają do nas moi rodzice i rodzeństwo. Babka śmietankowa Jolika (Joliczku dzięki za taki genialny i szybki przepis) i jabłecznik upieczone. To pierwsze już zeżarte prawie do połowy - nie wiem czy do jutra dotrwa ;-)
Musze jeszcze gary pomyć a mi sie nie chce....
To na razie kobietki
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Luszka - potworze, narobiłas mi smaku na słodkie co teraz? Ja się miałam odchudzać, a nie kombinowac jakby tu babkę wszamać :-)
Vertigo - padły mi baterie w trakcie robienia zdjęcia, a w necie nie mogę znaleźć poprzedniej kolekcji. Jutro puszcę, ok?
Vertigo - padły mi baterie w trakcie robienia zdjęcia, a w necie nie mogę znaleźć poprzedniej kolekcji. Jutro puszcę, ok?
mała26
Październikowa mama 2005
dobry wieczór
może dzis szwagier nie wyłączy mi netu!
npisałam posta i znikł, bo wyłączył net!!!!
chcialam wam wczoraj napisać, że moje dziecko było wczoraj na spacerku z gołą pupa! Mamusia zapomniała załozyć pieluszkę! a najlepsze że przespała w wóżku ponad godzinę i nie ssiusiala się. dopiero jak ja z wózka pod doem wyjmowąłam to zauważylam, a w sukieneczce była. ale ze mnie matka!
i jeszcze że potrzebuje niani na 5 dni... po raz pierwszy nie mam Zuzi z kim zostawić... :-(
może dzis szwagier nie wyłączy mi netu!
npisałam posta i znikł, bo wyłączył net!!!!
chcialam wam wczoraj napisać, że moje dziecko było wczoraj na spacerku z gołą pupa! Mamusia zapomniała załozyć pieluszkę! a najlepsze że przespała w wóżku ponad godzinę i nie ssiusiala się. dopiero jak ja z wózka pod doem wyjmowąłam to zauważylam, a w sukieneczce była. ale ze mnie matka!
i jeszcze że potrzebuje niani na 5 dni... po raz pierwszy nie mam Zuzi z kim zostawić... :-(
reklama
tusiekn
Fanka BB :)
No wlasnie apropo galeryjki dziewczyny to prawdziwe modelki, Antosia slicznie wyglada w niebieskim kapeluszu, Laurka ma super spojrzenie, a Weronika bardzo ladby typ urody ma i odnosze wrazenie ze jest bardzo ulozona i spokojna.