reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
a z tymi imionami to ja też nie wiem jak dziewczyny mają na imię :-) Przyzwyczaiłam się do nicków i nawet wcześniej nie ciekawiło mnie to tak jak teraz :-)

Tusiekn- a Ty jak masz na imię?

Ja też sie melduję i zmykam zaraz bo padam.
Dzieciaki wykąpane i śpią.
Jutro przyjeżdżają do nas moi rodzice i rodzeństwo. Babka śmietankowa Jolika (Joliczku dzięki za taki genialny i szybki przepis:tak:) i jabłecznik upieczone. To pierwsze już zeżarte prawie do połowy - nie wiem czy do jutra dotrwa ;-)
Musze jeszcze gary pomyć a mi sie nie chce....
To na razie kobietki

Luszka - potworze, narobiłas mi smaku na słodkie co teraz? Ja się miałam odchudzać, a nie kombinowac jakby tu babkę wszamać :-)
Vertigo - padły mi baterie w trakcie robienia zdjęcia, a w necie nie mogę znaleźć poprzedniej kolekcji. Jutro puszcę, ok?

Luszka - nie spodziewałam się, że tę babkę ktoś jeszcze piecze. Sama o niej zapomniałam :-) Jesteś wspaniałą gospodynią, przy dwójce maluchów miałaś jeszcze czas na pieczenie dwóch ciast :-D

Ja mam na imie Maria, ale duzo osob mowi do mnie Maja.
Moge dostac przepis na ta szybka babe? Bo mi tez zrobilas Luszka smaka.

Wracam z galeryjki ....
Magdusiek - Natalka ma bardzo przystojnego tatusia :-)

Weronika to już duża pannica ... pozuje jak zawodowa modelka :-)

a Antoninę to można od razu schrupać :-)

dobry wieczór
może dzis szwagier nie wyłączy mi netu! :angry:

npisałam posta i znikł, bo wyłączył net!!!!

chcialam wam wczoraj napisać, że moje dziecko było wczoraj na spacerku z gołą pupa! Mamusia zapomniała załozyć pieluszkę! a najlepsze że przespała w wóżku ponad godzinę i nie ssiusiala się. dopiero jak ja z wózka pod doem wyjmowąłam to zauważylam, a w sukieneczce była. :-p ale ze mnie matka!

i jeszcze że potrzebuje niani na 5 dni... po raz pierwszy nie mam Zuzi z kim zostawić... :-(

reklama
No wlasnie apropo galeryjki dziewczyny to prawdziwe modelki, Antosia slicznie wyglada w niebieskim kapeluszu, Laurka ma super spojrzenie, a Weronika bardzo ladby typ urody ma i odnosze wrazenie ze jest bardzo ulozona i spokojna.

Do góry