reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Vertigo - cieszę się z powodu Tosi, martwię siostrą. Mam nadzieję, ze po badaniach wszystko okaże się ok. A jeśli nei ok to prawie ok.

reklama
dzieki dziewczyny!

jeszcze mnie wkurza to, ze kolega spieprzyl dokumenty eksportu i teraz Turek nie moze odebrac kontenera z urzedu celnego i teraz co chwile mi tu wydzwania i wez mu stworz brakujace dokumenty... a kolega odpowiedzialny na urlopie.

chyba musze na urlop...

drzewko, srednio... ma podejrzenie tetniaka + zmiany w plucach... ja mysle, ze to wszystko to skutki sepsy, ktora przeszla jak miala rok. dobrze, ze moj Skarbek zaszczepiony na wszystko co sie da.

Dzien dobry,
Vertigo to super, ze Tosia zdrowa
Kasiek to wyjezdzacie gdzies? Sorry za moje pytanie, ale gdzie Ty Kasiek pracujesz? Bo Mala pisala cos o chorym dziecku...ze zdjec widac ze masz podejscie do dzieci i dzieci chyba Ciebie rowniez lubia:tak: A przypomnialo mi sie wlasnie ciocia mi mowila, ktora pracowala w przedszkolu to byla taka dziewczyna co pilnowala dzieci i jak jeden chlopak zrobil w gatki to moja ciocia przylapala ja w toalecie jak myla go kijem od miotly:szok:bo sie brzydzila i to dziecko szarpala. Moja ciotka ponoc ja wyszarpala za wlosy i powiedziala ze nie powinna pracowac w przedszkolu bo co to za opiekunka i takie tam.
A my po sniadaniu, powiesze tylko pranie, pogoda ponoc jeszzce dzisiaj a od jutra deszcz. Zmykamy na zjezdzalnie.

Vertigo, podejrzenie tętniaka to ja też miałam. zabronili mi biegać, nurkować, palić. Z czasem bóle głowy minęły i podejrzenie też lekarzom przeszło. I co nie umiem nurkować teraz. :rofl2: Ale tak serio, z tą sepsa i ewent. powikłaniami u twojej siostry to niedobrze. trzymajcie się!

reklama
Do góry