reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

dobry wieczór
my po malo udanym dniu, ale nawet nie chce wam psuć humorów i sama do tego wrcać...

Magda Wielkie gratulacje!!! Całuski dla was od cioci i Zuzi! i czekam na relacje z porodu, bo cos mi się wydaje że nieciekawie było... :blink:
Vertigo ojej Tosia się na dobre rozchorowała... Mam nadzieję, ze to juz faktycznie przechodzi.
magdusiek Kamil na zdjęciu wygląda na bardzo sympatycznego tatusia Natalki, ale Natalka to cała mamusia! :tak: Jak nic musi się zgodzic na dugie coby do niego było podobne ;-)
Kasiu ty faktycznie laska jesteś! jeśli urodze kiedyś trzecie dziecko to od razu spodziewaj sie mojego telefonu! a chłopaki naprawdę przystojniaki! ale co sie dziwić, niedalko pada jabłko od jabłoni...:tak: (juz kiedys miałm cię zapytać i zapominam zawsze: jak tam ten chłopczyk, którym zaczęłaś się znów opiekować?)
a gdzie się Doxa podziewa?
lecę fotki oglądać skoro juz można w powiększeniu :-p

reklama
hej dziewczyny!Ja oczywiscie pojawiam sie i znikam soki ze nie napisze do kazdej z osobna ale mam troszke nadrabiania!
Po urlopie tylko zdjecia zostaly (nawet opalenizna schodzi:-() ale coz
a my juz wskoczylismy w wir codzinnego zycia
oczywiscie z Benusiem nie mozna sie nudzic :
najpierw w zeszla niedziele nabil se guza na POL czola urosl chuba na 3cm i w panice pojechalismy do szpitala bo kurcze w zyciu takiego zesmy nie widzieli
ale nie wymiotowal wiec kzali nam wracac i go obserwowac jest juz ok;-)
a na drugi dzien po tym w jego kupce znalazlam kamyk wielkosci ok 1.5*1.5 cm wiec mamusia cheja z kamykiem do lekarza(bo on jakis dziwny byl fioletowy) a pan doktor go zbadal i muwi ze nasz mistrz zjadl sobie kamyczek i juz i ze jak go brzuch bedzie bolal to mamy sie wstawic!:baffled:
Takrze nie jest nudno
na szczescie babel jest zdrowy jeszce sobie odsypia zawalona nocke!
Pozdrawiam was wszystkie!!!!

witam!

syla, to nie refluks. najpierw sie robi zwykle usg i w razie watpliwosci cystografie. Tosia jest po 2 usg i jest ok, a w pon ma kolejne. poza tym teraz to nie jest schorzenie urlogiczne

u nas lepiej. nie ma temp, jest apetycik (rano cala micha kaszy wsunieta- tyle to Tosia nie je nawet jak jest zdrowa ;-)), humor tez. noc byla fatalna. goraco jak cholera, okna otworzyc nie mozna, wiec sie tak gotujemy. i sie dziecko obudzilo na picie. a po 2h znowu z dzikim wrzaskiem i wszelkimi objawami kolki. dopiero jak odeszly gazy to sie uspokoila.

antybiotyk toleruje ladnie, odstawiony nifuroksazyd. i wyobrazcie sobie, ze ten ceclor zahamowal rozwolnienie! dzis tylko jedna, duzo gestsza kupa :-):-):-)

reklama
Witam!
Vertigo , dobrze, że z Tosia juz lepiej!
Olcia, no nieźle!
mała, pytasz o tego malucha? Od maja go nie widziałam . Najpierw on chorował, potem z Nadusią bylismy w szpitalu i nie miałam głowy na dodatkowe zajęcia.Potem zaczęły się wakacje i już odmówiłam. Nie mogę znieść babci, która niby mnie słucha a potem robi tak jakby o wszystkich naszych zasadach zapomniała. ja pracując z nim nie miałam problemu, ale to chodziło o to, żeby i oni nie mieli-taka była umowa. mam nadzieję , że chociaż przemówiłam im wszystkim do rozsądku, zeby go matka zabrała do Stanów i tam posłała do szkoły .

Do góry