reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Dotarlismy do domu, humor troche Tuskowi nie dopisywal, cos caly czas kladzie lapy do buzi i gryzie w miejsu piatek. A mnie glowa bolala i aspirynke sobie wzielam rozpuszczalna, polecam, lepsza niz tabletki i naprawde szybko pomagaja.
Magda fajne imie dla corci dalas, moja imienniczka:-)
Magdusiek no wlasnie chociaz widac tylko troszke to wiem ze to lozko jest super i cos takiego chcialabym dla Tuska, a mozesz sie dowiedziec gdzie kupila, jakiej marki i ewentualnie cene? Przynajmniej niech Ci model powie:-)

Tusiekn - z tego co wiem robione na zamowienie. Dla chłopca to raczej niekoniecznie, na górze są kwiaty... kolorowe....nie wiedac na zdjeciu :-)

Acha wiec po ptokach;-) Ale Tusiek moglby miec w kwiaty, jednego ma nawet zawieszonego na lozku, nawet lalami by nie pogardzil:tak: Myslalam tez o lozkach w ksztalcie aut, ale i tak wydaja mi sie za waskie, Natek lubi przestrzen, najwyzej sie mu kupi sypialniane;-)

moze w kwiatki plytki;-)Jej jakbym miala znowu chodzic za plytkami, bateriami meblami to by mnie chyba trafilo, a pomyslec ze ja mialam wtedy sile bedac w ciazy i isc na kompromis z mezem.

reklama
Magda, wieeeeeelgaśne gratulacje, jak znajdziesz chwilkę to napisz coś więcej....

...o jakieś zdjęcia są? No to idę popatrzeć....

Vertigo, siedzą mi ciągle w głowie te moczowe sprawy Tosi, czy robiliście jej cystografię mikcyjną? Może to refluks? Nie chcę się mądrzyć i mam nadzieję że nie ale jeśli w pierwszych latach życia dziecko ma takie infekcje to powinno się ją przeprowadzić, znaczy się cystografię.

Do góry