reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Dotarlismy do domu, humor troche Tuskowi nie dopisywal, cos caly czas kladzie lapy do buzi i gryzie w miejsu piatek. A mnie glowa bolala i aspirynke sobie wzielam rozpuszczalna, polecam, lepsza niz tabletki i naprawde szybko pomagaja.
Magda fajne imie dla corci dalas, moja imienniczka:-)
Magdusiek no wlasnie chociaz widac tylko troszke to wiem ze to lozko jest super i cos takiego chcialabym dla Tuska, a mozesz sie dowiedziec gdzie kupila, jakiej marki i ewentualnie cene? Przynajmniej niech Ci model powie:-)

Tusiekn - z tego co wiem robione na zamowienie. Dla chłopca to raczej niekoniecznie, na górze są kwiaty... kolorowe....nie wiedac na zdjeciu :-)

Acha wiec po ptokach;-) Ale Tusiek moglby miec w kwiaty, jednego ma nawet zawieszonego na lozku, nawet lalami by nie pogardzil:tak: Myslalam tez o lozkach w ksztalcie aut, ale i tak wydaja mi sie za waskie, Natek lubi przestrzen, najwyzej sie mu kupi sypialniane;-)

moze w kwiatki plytki;-)Jej jakbym miala znowu chodzic za plytkami, bateriami meblami to by mnie chyba trafilo, a pomyslec ze ja mialam wtedy sile bedac w ciazy i isc na kompromis z mezem.

reklama
Magda, wieeeeeelgaśne gratulacje, jak znajdziesz chwilkę to napisz coś więcej....

...o jakieś zdjęcia są? No to idę popatrzeć....

Vertigo, siedzą mi ciągle w głowie te moczowe sprawy Tosi, czy robiliście jej cystografię mikcyjną? Może to refluks? Nie chcę się mądrzyć i mam nadzieję że nie ale jeśli w pierwszych latach życia dziecko ma takie infekcje to powinno się ją przeprowadzić, znaczy się cystografię.

Do góry