reklama
tusiekn
Fanka BB :)
Dotarlismy do domu, humor troche Tuskowi nie dopisywal, cos caly czas kladzie lapy do buzi i gryzie w miejsu piatek. A mnie glowa bolala i aspirynke sobie wzielam rozpuszczalna, polecam, lepsza niz tabletki i naprawde szybko pomagaja.
Magda fajne imie dla corci dalas, moja imienniczka:-)
Magdusiek no wlasnie chociaz widac tylko troszke to wiem ze to lozko jest super i cos takiego chcialabym dla Tuska, a mozesz sie dowiedziec gdzie kupila, jakiej marki i ewentualnie cene? Przynajmniej niech Ci model powie:-)
Magda fajne imie dla corci dalas, moja imienniczka:-)
Magdusiek no wlasnie chociaz widac tylko troszke to wiem ze to lozko jest super i cos takiego chcialabym dla Tuska, a mozesz sie dowiedziec gdzie kupila, jakiej marki i ewentualnie cene? Przynajmniej niech Ci model powie:-)
*syla*
kobieta pracująca...
witajcie z rana;-)
ale miałam dziś dzień.....
ale miałam dziś dzień.....
tusiekn
Fanka BB :)
Acha wiec po ptokach;-) Ale Tusiek moglby miec w kwiaty, jednego ma nawet zawieszonego na lozku, nawet lalami by nie pogardzil Myslalam tez o lozkach w ksztalcie aut, ale i tak wydaja mi sie za waskie, Natek lubi przestrzen, najwyzej sie mu kupi sypialniane;-)
*syla*
kobieta pracująca...
o rany Magda urodziła????? lecę doczytać
reklama
*syla*
kobieta pracująca...
Magda, wieeeeeelgaśne gratulacje, jak znajdziesz chwilkę to napisz coś więcej....
...o jakieś zdjęcia są? No to idę popatrzeć....
Vertigo, siedzą mi ciągle w głowie te moczowe sprawy Tosi, czy robiliście jej cystografię mikcyjną? Może to refluks? Nie chcę się mądrzyć i mam nadzieję że nie ale jeśli w pierwszych latach życia dziecko ma takie infekcje to powinno się ją przeprowadzić, znaczy się cystografię.
...o jakieś zdjęcia są? No to idę popatrzeć....
Vertigo, siedzą mi ciągle w głowie te moczowe sprawy Tosi, czy robiliście jej cystografię mikcyjną? Może to refluks? Nie chcę się mądrzyć i mam nadzieję że nie ale jeśli w pierwszych latach życia dziecko ma takie infekcje to powinno się ją przeprowadzić, znaczy się cystografię.