reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Teddy co od 6 jest w pracy, Krystian tak Ci ostatnio zagoraczkowal... co to bylo? czym leczylas?

jakies jednodniowe badziewie, najpierw Krystian, potem ja, potem babka, a wczoraj Kamil... wirus zapewne...
podwyzszona temp., brak apetytu, niewielki rozstroj zoladka - tzw. luzik... Nurofen zbil z miejca...

jakies jednodniowe badziewie, najpierw Krystian, potem ja, potem babka, a wczoraj Kamil... wirus zapewne...
podwyzszona temp., brak apetytu, niewielki rozstroj zoladka - tzw. luzik... Nurofen zbil z miejca...

no! udalo sie wywolac Misia z lasu :-) ciesze sie z tego co mowisz. u nas temp., brak apetytu, narazie nie ma rozstroju... nurofen tez zbil...

jutro lece z moczem. poprzedni sprzed dwoch tygodni byl ok, ale musze miec pewnosc. nie chcialabym jej bez sensu ciagac po lekarzach

Vertigo leć do Tosi!
u mnie to samo, ale nas jest dwie więc się dogadujemy, raz jedna robi sobie "niejawny" urlop, a raz druga, raz jedna wyjdzie wcześniej czy przyjedzie później raz druga... ;-)

reklama
Do góry