reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

dzień dobry!
co tu się wczoraj działo... łomatko! powariowały kobitki na dobre! :-D :-D :-D
a teraz ide dalej doczytać!

Kasiu przykre strasznie z tym wypadkiem...

Ostatnio szwagier opowiadał mi, że jego znajomi z pracy mieli jechac do rodziny na wesele nad morze,a le cos tam wypało i nie pojechali. A wesele... Po ślubie pojechali na salę weselną, pan młody oczywiście wniósł pania młodą po schodach, przez próg zakrecił się z nia na rękach i aż uderzyła ona głową (pulsem) w futrynę drzwi i zmarła na miejscu...

reklama
Mała -co za koszmar opisujesz! O matko....
Kasiu - dopiero teraz weszłam do galeryjki, piekne zdjęcia i super dzieci. rewelacja!

witam,

u mnie tez nie za dobry... Tolcia zrobila sobie w nocy godzinna przerwe w spaniu, a rano obudzila sie z goraczka. paskowy pokazal 39! :szok: na szczescie w pupie wyszlo 38,2, wiec nie jest zle. dalam zaraz nurofen i wit.C i zabronilam dawac zimne jedzenie. gardlo ma nienajgorsze i mowi, ze jej nie boli, ale jednak ciut zaczerwienione, wiec lepiej dmuchac na zimne...

Teddy co od 6 jest w pracy, Krystian tak Ci ostatnio zagoraczkowal... co to bylo? czym leczylas?

Ojej Mała co Ty za straszne rzeczy piszesz?!!! Koszmar.

Czyżby znowu zaczynał się sezon choróbsk?:-( Buziaki dla Tolci!

Magda25, źle się czułaś?

To dziwne ale Iga dziś podobno też kiepsko spała:szok: Nie wiem bo nawet się nie przebudzałam na jej płacz:szok:

Mała, to bedzie w przyszłym roku a teraz pakuj manatki i do Warszawy!!!

reklama
Syla nawet nie wiesz jak marzę o tym!!!! tak bym chciała wkońcu się z wami spotkać...

Vertigo co z Tosią?:-( co sie dzieje?
moje dziecię wczoraj miało biegunkę, ale przy takim obrzarstwie to się nie dziwię!

Do góry