reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
no to 5, 10 czy 20? Nic nie kumam!

Ale wiecie co, ja tez tak mam, przybyło mi trochę i mam wrażenie że jestem tłusta jak "prosiak" ;-) A najlepsze jest to, że to chyba wcale nie po ciąży tylko po siedzeniu w domu ;-)

wpadnij do mnie, od razu przejdzie, zapraszam :-) Ja mam dzis taki humor, że cały świat jestem w stanie zarazić.

Doxa - dobrze ujęte, nie, ze prosiak, bo z tym się nie zgadzam, ale z tym siedzeniem w domu. Chociaż szczerze mówiąc, ja nie mam poczucia, ze "siedzę" :-) i że "w domu"

no to 5, 10 czy 20? Nic nie kumam!

Ale wiecie co, ja tez tak mam, przybyło mi trochę i mam wrażenie że jestem tłusta jak "prosiak" ;-) A najlepsze jest to, że to chyba wcale nie po ciąży tylko po siedzeniu w domu ;-)

nadwagi 5 (ponad prawidlowa wage), ale przed ciaza wazylam 20kg mniej niz teraz. to nie po ciazy, to po zakonczeniu karmienia :szok:

reklama
Magdusiek no fakt, może to nie siedzenie i nie w domu, ale jak chodziłam do pracy, to jakoś nie miałam kiedy jeść, a i ochoty też nie miałam, a teraz łakomstwo większe i czasu i okazji do jedzenia też więcej!!

Do góry