reklama
Witam!!!
Dziękuję bardzo za wszystkie słowa pocieszenia i otuchy.
Muszę jakoś przeżyć jeszcze te kilka dni, które pozostały do wizyty w poradni hematologicznej.
Jaka u Was kochane pogoda? u Nas straszliwe upały, od kilku dni zapowiadaja burze i deszcze ale jakos ich nie widać.Przydało by się taka porządna ulewa.Wszystko suche jak pieprz a i samopoczucie byłoby wtedy dużo lepsze.
Julia mimo osłabienia i morderczych upałów ma ogromne pokłady siły. Do późnego wieczora biega, skacze i pyskuje.Czasem padam z nóg przed nią, chciałaby mieć choć przez jeden dzien tyle powera co ona.:-)
Doxa Życze ci bardzo udanego urlopu mimo gipsu.Mam nadzieję że nie przeszkodzi ci on w wypoczynku!!!
)
Dziękuję bardzo za wszystkie słowa pocieszenia i otuchy.
Muszę jakoś przeżyć jeszcze te kilka dni, które pozostały do wizyty w poradni hematologicznej.
Jaka u Was kochane pogoda? u Nas straszliwe upały, od kilku dni zapowiadaja burze i deszcze ale jakos ich nie widać.Przydało by się taka porządna ulewa.Wszystko suche jak pieprz a i samopoczucie byłoby wtedy dużo lepsze.
Julia mimo osłabienia i morderczych upałów ma ogromne pokłady siły. Do późnego wieczora biega, skacze i pyskuje.Czasem padam z nóg przed nią, chciałaby mieć choć przez jeden dzien tyle powera co ona.:-)
Doxa Życze ci bardzo udanego urlopu mimo gipsu.Mam nadzieję że nie przeszkodzi ci on w wypoczynku!!!
)
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Uff, dotarłam do domu, manicure, pedicure zrobiony, prezent kupiony, jest ok.
dziewczyny,. zdrowia i jeszcz raz zdrowia.
Vertigo - nie dziwię się, ze jesteś zła. ja już widze Natalię która siedzi pół dnia na kolanach ;-)
Mała -dobrze, że nareszcie jakiś sensowny lekarz. Oby Zuzi się poprawiło.
Kasiu, Kaszu -trzymajcie się.
Doxa - dobrze, ze nie ma złamania... ale fakt, nie popływasz.
dziewczyny,. zdrowia i jeszcz raz zdrowia.
Vertigo - nie dziwię się, ze jesteś zła. ja już widze Natalię która siedzi pół dnia na kolanach ;-)
Mała -dobrze, że nareszcie jakiś sensowny lekarz. Oby Zuzi się poprawiło.
Kasiu, Kaszu -trzymajcie się.
Doxa - dobrze, ze nie ma złamania... ale fakt, nie popływasz.
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Witam.
O rany aż ciarki przechodzą czytając ostatnie posty !
Kaszu - nie potrafię sobie nawet wyobrazić co Ty musiałaś czuć ! Wielkie buziaki dla Małej !
Kasiu74 - wszystko MUSI być dobrze. Tego się trzymaj i niczego więcej do siebie nie dopuszczaj !
Doxa - to się narobiło ... delikatna z Ciebie kobietka :-) Trzymaj się i na wczasach nie daj się :-)
Mała26 - dobrze, że trafiłyście do takiego lekarza :-) Może w końcu skończą się Wasze problemy ...
Luszka - już się nie mogę doczekać Twojego rozwiązania :-) Normalnie Ci zazdroszczę :-)
O rany aż ciarki przechodzą czytając ostatnie posty !
Kaszu - nie potrafię sobie nawet wyobrazić co Ty musiałaś czuć ! Wielkie buziaki dla Małej !
Kasiu74 - wszystko MUSI być dobrze. Tego się trzymaj i niczego więcej do siebie nie dopuszczaj !
Doxa - to się narobiło ... delikatna z Ciebie kobietka :-) Trzymaj się i na wczasach nie daj się :-)
Mała26 - dobrze, że trafiłyście do takiego lekarza :-) Może w końcu skończą się Wasze problemy ...
Luszka - już się nie mogę doczekać Twojego rozwiązania :-) Normalnie Ci zazdroszczę :-)
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Magdusiek - jestem po 5 dniach w pracy i już marzę o kolejnym urlopie :-( To niesamowite jak człowiek potrafi się szybko wypalić :-) We wrześniu muszę wywalczyć tydzień urlopu i wyjechać gdzieś z rodzinką w góry np. do Karpacza :-)
A poza tym to jesteśmy zdrowi, humory nam dopisują, i wogóle jest ok :-)
Wkurzają mnie tylko te cholerne upały. 35 st. w cieniu to już lekka przesada :-(
A poza tym to jesteśmy zdrowi, humory nam dopisują, i wogóle jest ok :-)
Wkurzają mnie tylko te cholerne upały. 35 st. w cieniu to już lekka przesada :-(
reklama
Ja tez witam. Jeszcze w duecie , ale wczoraj mało brakowało , a juz bym pojechała tylko skurcze coś mi sie zbyt krótkie wydawały , a przez jakies ponad trzy godziny mnie trzymały takie co 5 minut, wypiłam melise , połozyłam sie i troche sie wyciszyło, zobaczymy co dalej. Dobrze , że to był fałszywy alarm.