reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witajcie!
Dzięki dziewczyny za troskę. W sumie to nic takiego się nie stało, bawiłam się z Olim na podłodze, chciałam się oprzeć o dużą piłkę, piłka się potoczyła, ja łapiąc równowagę uderzyłam małym palcem o podłogę - myślałam że paznokieć sobie złamałam ;-) a po chwili poczułam silny ból, palec zaczął puchnąć i zrobił się krwiak u nasady ... no i mam usztywnione 2 palce i ndgarstek na 3 tygodnie :-( A w niedzielę jedziemy na urlop - padło na Mazury ;-)

Wczoraj to jakiś dzień złych wiadomości, Kasiu trzymam kciuki, aby to nie było nic poważnego!!! Zdrówka dla Julci. Odezwij się jak tylko będziesz coś wiedziała!

Kaszu widzę, że Laurka to hurtem wszystko teraz łapie :-( biedactwo! Ucałują ode mnie!

reklama
czesc!

kaszu, Kasia, trzymam kciuki!!
Doxa, no to sobie nie poplywasz.... 3maj sie!

u mnie dzis chlodniej, takie fajne, rzeskie powietrze, ale za to ciemnno... nie moze byc idealnie.
Tolcia narzeka na babcie, czyt. moja tesciowa. niby nie ma placzu, ale mina stosowna i nie chciala do niej isc. ciotka czy moja mama to jej pozwalaja na wszystko (w granicach zdrowego rozsadku, oczywiscie), a tesciowa to chcialaby, zeby Toska jej pol dnia siedziala na kolanach i zeby miec spokoj. tylko, ze Toska jest z tych ruchliwych, a poza tym kto normalny by sie przytulal w upaly?

zla jestem...

Hej
Kaszu, Kasia74 dużo zdrówka dla waszych córeczek. Trzymam kciuki żeby wszystko sie dobrze skończyło. Uściski dla Was wszystkich.
Doxa trzymaj się, i żeby mimo złamania urlop sie udał...

czytam i uwierzyć nie mogę nagle BB przerodziło się w jakis koszmarny "Na dobre i na złe"!!!!

piszę tego posta od godziny i nie mam kiedy skończyć. więc szybciutko: u aletgologa bylismy, Zuzia dostała reklamówkę leków. (Vertigo napiszę Ci na gg co dostała), mamy się odczulać póki co, i kolejna wizyta prezłom września i października! Co mi się najbardziej spodobało w tym lekarzu: dieta,a le jako jedyny alergolog do tej pory powiedział co Zuzi może jeść! Bo wszyscy mówią "tego nie jeść..." a on powiedział przynajmniej co może! Bo wg diety innych to nic nie powinna jeść!

Mała miejmy nadzieje że ten lekarz pomoże Zuzi. Dużo zdrówka.
Straszne że dzieciaczki tak chorują, takie maleństwa a tyle sie nacierpią...:-(

Ja teraz z innej beczki.
Właśnie w Trójce rozpoczął się koncert Dżemu.
To tak dla zainteresowanych......

Witam !
Kurcze ale chorób sie namnożyło :-(
Kasiu, trzymam kciuki aby wszystko było ok.
Doxa, wspólczuję. Mam nadzieję, że Ci ból mocno nie doskwiera!

Ja powoli szykuję nas do wyjazdu. Jutro rano chcemy wyjechać. Ale w przyszłym tygodniu jeszcze pewnie się odezwę na BB:tak:

I choć to nie ten wątek , ale Wam powiem, że strasznie spodobał mi się bebe comfort ( taki mały pajączek-parasolka).;-)

Kasiu, to juz jedziecie???

ej, no to milych wakacji zycze... :-)
jakby co, to pewnie na miejscu bedziesz mogla dokupic kilka pilek plazowych... ;-)

reklama
Teddy, piłka dokupiona! :tak: ale zapomniałam o kapielówkach dla Matiego. Znaczy mówi, że mu ciasno w tych co ma . Dojrzewa?:szok:

Do góry