reklama
kaszu27
Październikowa mamusia
Na 17:30 jadę z Laurą do lekarza prywatnie, bo jej stan się wciąż pogarsza:
biegunka,gorączka,
katar, kaszel - byłam z nią na spacerze i calutki spacer przepłakała i musiałam pchać
wózek i Laurę cały czas nosić na rękach + zakupy!!! A na dodatek jeszcze dostała
biegunki, pielucha przebrała i miałam całe spodnie i bluzkę brudne i tak szłam przez
całe miasto!!!
Magdusiek moje badania są 25 lipca, więc trzymajcie kciuki!!
Anna Laurka musiała mieć usuwane te ząbki z powodu przetoki ropnej na górną
jedynka - leczyli jej to dwa mieisące, jednak nawet zastrzyki nie pomagały, zapalenie
się rozprzestrzeniały no i trzeba było usunąć 4 w sumie!!!
biegunka,gorączka,
katar, kaszel - byłam z nią na spacerze i calutki spacer przepłakała i musiałam pchać
wózek i Laurę cały czas nosić na rękach + zakupy!!! A na dodatek jeszcze dostała
biegunki, pielucha przebrała i miałam całe spodnie i bluzkę brudne i tak szłam przez
całe miasto!!!
Magdusiek moje badania są 25 lipca, więc trzymajcie kciuki!!
Anna Laurka musiała mieć usuwane te ząbki z powodu przetoki ropnej na górną
jedynka - leczyli jej to dwa mieisące, jednak nawet zastrzyki nie pomagały, zapalenie
się rozprzestrzeniały no i trzeba było usunąć 4 w sumie!!!
Doxa
Fanka BB :)
Witajcie!
Upał straszny, a podobno miało być ochłodzenie od czwartku ;-)
Kaszu, współczuję Laurce! Biedactwo!!! Daj znać po wizycie u lekarza!!!
Anno, o rany to dopiero urlop, Mikołaj zestresowany, Ty zestresowana ... nigdy więcej nie pisz się na takie "rodzinne" wyjazdy!!!
Mała dobra myśl, mam nadzieję że alergolog w końcu coś pomoże!
Luszka i jak dzisiaj się czujesz? Daj znać jak pojedziesz do szpitala! Oj to już tuż, tuż!!!
Ja podobnie jak Vertigo - jakoś mnie nie ciągnie do stanu ciąży itd., może kiedyś mi przejdzie ;-)
Upał straszny, a podobno miało być ochłodzenie od czwartku ;-)
Kaszu, współczuję Laurce! Biedactwo!!! Daj znać po wizycie u lekarza!!!
Anno, o rany to dopiero urlop, Mikołaj zestresowany, Ty zestresowana ... nigdy więcej nie pisz się na takie "rodzinne" wyjazdy!!!
Mała dobra myśl, mam nadzieję że alergolog w końcu coś pomoże!
Luszka i jak dzisiaj się czujesz? Daj znać jak pojedziesz do szpitala! Oj to już tuż, tuż!!!
Ja podobnie jak Vertigo - jakoś mnie nie ciągnie do stanu ciąży itd., może kiedyś mi przejdzie ;-)
reklama