reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

ja tez nie bardzo z ta ciaza, ale takie fajne dzieci nam wychodza, ze szkoda, zeby sie taki material genetyczny zmarnowal... ;-)

reklama
no chciałam w tym miesiącu już byc ale nie wyszło - bo według chińskiego kalendarza miałaby byc dziewczynka :-( i pasowało by mi względem pracy a teraz to nie wiem moze bedę próbowac w marcu - chce mieć dzidzię i ciąża tez racxzej czas fajny ale najgorzej to jeszcze raz przezyc poród i cas połogu . Ale było by fajnie.

Hej dziewczyny!!!

Wczoraj Laura miała usuwane kolejne 2 ząbki - płacz, krzyk, itd...

Na dodatek miała od wczorajszego popołudnia gorączki 39 stopni!!!

Nie wiem czy to z zębów, bo zaczyna mi i kichać i kaszleć...

być może przyczyną jest to, że w niedzielę byliśmy na basenie i siedziała zbyt długo

w wodzie - nie wiem, być może jestem juz przewrażliwiona!!!

witaj Kaszu...

jeju, no biedna ta Laurka... goraczke moze ma ze stresu, wcale by mnie to nie zdziwilo...

Luszka dzieki kochana. Ja też mam ndzieję, że wkońcu znajdzie się normalny lekarz.
ciąża, poród... no cóż, ale później takie ciacho słodkie sie rodzi!!!! :tak: :-)

Witam!
sporo miałam do czytania od wczoraj!:szok: tak sie ropisałyście jak dawniej! i ile osób na forum!:-)

Kaszu, współczuję Laurce i Tobie! ale myslałam , że będzie miała usuwane wszystkie ząbki pod narkozą.( znaczy te co trzeba usunąć)

Anno, planowanie planowaniem a życie życiem;-)

Mała no chyba czas juz zasięgnąć porady alergologa.

LUszka jak dzisiaj z samopoczuciem?

O rany, ale gorąc. Natalia była na spacerze, padła po godzinie, ja na regulacji itd, jutro paznokcie ;-)
Ale planowanie na całego widzę. Ja nie planuję, nic mi po tym skoro sama będę planowała.
Kaszu - współczuję, strasznie się Laurka nacierpi, a Ty razem z nią. A kiedy Twoje badania?

kaszu przepraszam z anie dyskretne pytanie dlaczego Laua miała usuwane zabki?
Gorączka małej to pewnie z nerwow.
A planowac sie bardzo staram, z Mikolajem mi planowanie wyszło wiec może i tym razem sie uda. :tak:

reklama
Magduś, u nas też upał.
Wczoraj byłysmy z Nadulką na zamkniętym placu zabaw i bardzo jej się podobało, szczególnie trampolina. I z dziećmi się trochę pobawiła ;-) takimi małymi.;-)

Do góry