reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

dziendoberek... :-)

....no i czemu ja sie nie polozylam o przyzwoitej porze...
teraz siedze i ziewam, mam oczka jak szparki i ogolnie jest nieszczegolnie... ;-)

reklama
ooo, czesc Magda... :-)

ja sie nie martwie, choc czasami jestem zaskoczona jak fajnie gadaja dwulatki... :-)

Mnie czasami jest niefajnie jak Weronika gdzies usłyszy np. o k***a i w najmniej odpowiednim momencie postanawia tego użyc. Jak dotąd najlepsza metoda to niereagowanie. Ostatnio wyskoczyła mi z czyms takim u dziadków kiedy to zamknięto jej drzwi przed nosem , żeby nie wyszła do łazienki. Wprawdzie sytuacja była dośc komiczna , ale mnie do śmiechu nie było.

witam ! wróciłam z obozu karnego ( tzn. z pobytu wspólnegoz teściową pod jednym dachem przez 5 dni) koszmar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mikołaj zaczął rewagowac alergicznie na nia! płakał na jej widok a ona myslała że płacze przez to że to ja go zestresowałam oduczaniem od pieluchy - chyba nabawilam się wrzodów rzałądka przez ten wyjazd :wściekła/y:

Dzień dobry
Wstałam o 7:00, ale dospałam do 9:00 - super.
Natalia zdaniami nie mowi, od dośc dawna używa wielu słów, łączy je po dwa, ale do zdań jeszcze daeko. Ale słysze coraz więcej dzieci w jej wieku mówiących bardzo ładnie. Ja mowiłam wcześnie, dużo wcezśniej niż Natalia, ale najwyrażniej Natalce się nie spieszy. Zacznie jak uzna za stosowne.
Magda - no to niefajnie, widać nie usłyszała raz bo zastosowała w idealnej sytuacji :-)
Anna - współczuję, z tego co wspominasz to przyjemnie nie było, dobrze, ze już po :-)

ja tez się ciesze ze już jestem w domku - razem z teściowa wypoczywały dzieci mojej szwagierki - w tym rozwrzeszczany, rozpieszczony i wredny histeryk 5 letni. Wystarczyło ze coś mu nie pasowalo albo Mikołaj niechcący na niego stanął ten odrazu wrzeszczał jak by go ze skóry obdzierali - Mikołaj mi przez to żle w nocy spał bo miał koszmary. Mówię wam jestem tak zmeczona psychicznie. A podobno jestem na urlopie ?

Niestety pewnie nie, mieszkam w takiej okolicy, że człowieka przestrach bierze. Nie mówiąc już o tym , że mam "wspaniałych" sąsiadów którzy cały dzień do póżna w nocy spędzają w bramie(ja mieszkam nad bramą) pijąc różne specyfiki. Srach okno otwierac , o balkonie nie wspomnę, pewnie stąd usłyszała. Mam nadzieję, że już nie za długo tu pomieszkamy.

reklama
Do góry