reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
mnie tez, mojej kolezance tez... ale za to ja powinnam byc chlopcem... chyba, ze czegos jeszcze o sobie nie wiem... ;-)

dzień dobry,

kolejny piekny dzień... :tak: :-)

my dzis jedziemy do alergologa! Koniec leczenia Zuźki alergii przez pediatrę! Znów jest ssypana i znów dostała zyrtec. Mam nadzieję, że ten lekarz znajdzie "złoty środek".

mnie tez się zgodziło. :-D dobre i juz wiem, kiedy mam planować następne żeby Zuzia miała siostrzyczkę :tak: ;-)

Hej
Anna współczuję takiego urlopu. Dobrze że masz już za sobą. Na drugi raz nie zabieraj teściowej ;-)
Magda nie zazdroszczę sąsiadów. Mam nadzieję że szybko uda sie Wam zmieni mieszkanie na lepsze. :tak:

Dziś Natalia obudziła sie przed 6 wylądowała w naszym łóżku w związku z powyższym do 7.30 miałam sen z przerwami. Jaro twierdzi że to dlatego bo szybko zasnęła wieczorem. No ale przecież nie będę jej kłaść o 23 żeby później wstawała :no:...

cytat za4: za teddy a czemu ta Twoja tesciowa taka upiorna???

bo ona zawsze chce mieć rację i
... twierdzi że żle wych+o
w++,ę

Mikołaja i chyba nie jestem synową z jej marzeń, no a poza tym to jet tesciowa ... w oim wypadku trafił sie model upiornej

wow no proszę! kolejne ciężarówki nam się będę szykują :-)
ja jeszcze troszkę, niech Zuźka podrośnie troszkę. Wyszło że za dwa lata w październiku ma być bara bara (czyt. babyboom;-)) i będzie dziewczynka! bo ja chcę druga dziewczynkę :tak:

reklama
witam,

a ja nie chce drugiego. tzn. chcialabym to jeszcze raz przezyc i ogladac takiego malucha, ale niekoniecznie swojego. jakos zle ciaze wspominam... ale moze mi przejdzie ;-)

Do góry