reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
to pewnie dlatego mi sie wydaje, ze te buty leza jako-tako, ze moje dziecie ma stope jak hobbit... ;-)

Krystian zasnal... i tak pozno jak na niego, ale ze dzis wieczor oboje jestesmy z Kamilem to maly probowal cos ugrac... ;-)

ja imprezuje... znaczy luzuje sie przy piwku, bo troche podminowana jestem... palic mi sie chce...
nagle, po dwoch latach... normalnie chora baba!!!

Hej kobietki
Teddy
Prezes jako rekrut po prostu super:-)

Natalka niedawno usnęła więc mogę na chwilkę usiąść przy kompie. Wcześniej jakoś nie dałam rady nic napisać bo zaraz dziecko chce na kolana i majstruje - chyba za tatą ma ten pociąg do kompa ;-).
Nadal jestem 2 w 1 choć wczoraj już zbierałam sie do szpitala. Wieczorem dość często łapały mnie skurcze i były bardziej bolesne niż zwykle, ale po jakimś czasie przeszły, więc stwierdziłam że to były przepowiadające i poszliśmy spać. Dziś za to znów mi czop odchodził więc jestem coraz bardziej pewna jest że rozdwoję sie w tym tygodniu. ;-)
Na razie tyle. Lece teraz ochłodzić sie pod prysznic i do wyrka :tak:
Pa

reklama
Do góry