reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

czesc :)
widze ze odpoczelysmy troszke.....oprocz Teddyego
Teddy, wracaj szybko do zdrowia, bo zostalo nam juz mniej niz 100 dni ;)

My tez bylismy wczoraj nad jeziorkiem,nie lezelismy , tylko raczej najpierw przeszlismy sie drozkami w lesie, a potez posiedzielismy troszke na pienku przy jeziorze. Mialam ubrana trykotowa, waskawa, krotka spodniczke i bluzeczke dosc dluga, waska, golutki brzuszek nie wystawal, a i tak wszyscy patrzyli na mnie dziwnie..... co to kobiety z brzusiem nie moga na plazy byc, czy jak ???

Ja sie ta nie przjelam tym wcale, Wojtkowi podoba sie brzusio strasznie.....a to najwazniejsze :)
mala 26 ja takich boli nie mialam, ale mysle, ze odpoczynek jest konieczny.....Lucky ma racje, posiedz sobie w wygodnej pozycji nie skulona....moze uda CI sie w pracy ;)

reklama
aaaa jeszcze ta wyprwka....
mamy tez 3 listy, powoli kupujemy, ale na razie takie wieksze rzeczy, zupelnie nie mam pojecia jak sie zabrac za kupowanie ubranek i takich rzeczy jak buteleczki i inne sprzeciki....czekam na sierpien, wtedy chcemy pokupic reszte.....ale jak macie jakies fajne uwagi to piszmy.
Moze zalozyc nowy watek wyprawka? ;)

Orzech przydałby się wątek wyprawka, jak możesz to stwórz go tam będziemy sobie radzic co i ajkie rzeczy kupować a jakich nie i tym podobne..

Mała musisz się oszczędzać, z tego co kojarzę to od jutra jestes na zwolnieniu prawda?

Orzech jestem za stworzeniem wątku WYPRAWKA, nie bedzie trzeba skakać z czerwcówek na sierpniówki :-) przecież możemy wazniejsze rzeczy kopiować od nich i wszystko bedzie pod ręką u NAS  prawda?

Orzech pisze:
Teddy, wracaj szybko do zdrowia, bo zostalo nam juz mniej niz 100 dni ;)

Orzeszku...rcze....
no mam nadzieje, że mi wczesniej przejdzie, niż za 100 dni... ;)

a co o wątku Wyprawka... to mi osobiście się wydaje, że "żakupowe szaleństwo" spełnia tę role doskonale... nie wiem, czy jest sens dublowania tematów, bo tam już sporo napisałyśmy... :)

a tak w ogóle to cześc... :)

:)Jolik :) tak wlasnie myslalam, ze Ty wezmiesz "watek" w swoje rece ;)
ja tez mam u siebie 2 listy, zciagniete od kolezanek, ktore sa do przodu.
Jak trzeba to je przesle...na razie zabieram sie troszke do pracy....ale zostaje w domu przy komp.

Witajcie brzuchatki!!!
U mnie też nie otwierały się wczoraj strony babyboom'a!

Teddy zasłużyłaś na to 3-tygodniowe L4, odpoczywaj teraz na maxa!!

Lucky - lepiej nie czekaj za długo z zakupami dla dziecka, bo nigdy nie wiadomo jak będziemy się czuły pod koniec ciąży, lepiej wszystko mieć przygotowone wcześniej. Tym bardziej że np. zaleca się aby torba do szpitala była spakowana na miesiąc przed terminem ;)

A jeśli chodzi o wątek "wyprawka", przecież my mamy wątek "Zakupowe szaleństwo" i tam piszemy o zakupach dla naszych dzidziołków! Może tam piszmy o wyprawce? Jolik już tam kiedyś zamieściła listę wyprawkową  :)

ja mialam wrazenie, ze " zakupowe szalenstwo" to takie nasze emocje co do kupowania roznych rzeczy....a do wyprawki trzeba podejsc solidnie ;) i konkretnie ;)

Orzech nie ma problemu :-) tyle tylko ,że  nie chciałabym tworzyć coś co nie będzie chętnie przyjete przez pozostałe mamusie :-) Poczekajmy jeszcze na inne opinie :-)
To ja tez zmykam na chwilkę...w domu mam straszny bałagan...czas wziąć się do roboty hihihi  :-)

reklama
Bardzo lubię oglądać zdjęcia a na wątku "brzuszek" cisza niewierze że nie macie zdjęć pochawalcie się brzucholkami

Do góry