reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Orzech masz rację dzionek zapowiada sie wspaniale :-)
Myślę nad tym jak go spedzić. Mąż chce jechać na basen (odkryty), nich jedzie też mu się coś od zycia nalezy :-) a ja w tym czasie chyba pobiegnę na działeczkę. Może trochę się opalę ... :-)

... a mały dalej kopie :-)

reklama
Witajcie mamunie!

Magda trzymaj się dzilenie w tym szpitalu i wracaj do nas jak najszybciej!!!

Dziewczyny dzisiaj mam "studniówkę" ;D ;D ;D Ale ten czas leci!

Hej Doxa, dawno Cie nie było tzn bywałaś ale na bardzo krótko. Jak Twoje samopoczucie?

A mnie pozostało 98 dni !!! Dzisiaj rozpoczyna się 27 tydzień !!! :-) Czy to już III trymestr? :-)

Cześć Jolik!
III trymest zaczyna się po skończeniu 27tc (tak podaje większość źródeł, chociaż różnie to bywa ;)) czyli już za tydzień!!!!

Jestem, jestem cały czas, tylko jakoś nic mi się nie chce ;)
Wczoraj pojechaliśmy na zakupy: Ikea, Macro, C&A, real, zajęło nam to co najmniej 4 godziny i myślałam, że padnę! Brzuch mnie bolał, coś mnie kuło! Czułam się jak "inwalidka". Tak już chyba będzię do końca, a nawet gorzej :(
Ale generalnie jest OK, mały kopie cały czas :) i chyba wszystko bez zmian!

Zgadza, się juz sprawdziłam po 27 tygodniu zaczyna się III trymestr :-)

Doxa Ty się nie przemeczaj. Tyle sklepów w jeden dzień ??? Chyba trochę za dużo ....  Ja z kopniakami małego miałam małe problemy, ale mam to już chyba za sobą. Dzisiaj kopie od samego rana :-)

Hej, Doxa nam tez zostalo 100 dni :)

Teraz to juz poleci strasznie szybko, coraz wiecej bedzie do kupienia i zalatwienia....oj strasznie sie ciesze :)

My dzisiaj na spacerek nad jeziorko sie wybieramy - mam nadzieje, ze sie nie zmecze ;)

Jolik na szczęście mój dzidziuś się też odezwał z rana więc już zmartwienia mineły. Na szczęście nie ma się czym przejmować ale szczerze m.ówiąc to nic fjnego jak nie dje znaku życia a Ty czekasz i czekasz no to kopnięcie.

Lucky, to o jeden siwy włos mniej :-)
Dzisiaj mój maluszek nadrabia dwudniowe straty  w kopaniu. Praktycznie przez cały dzionek mnie kopie :-)

Nie wiem jak Wy ale ja super spędziłam niedzielę. Zamiast na ogródek pojechaliśmy nad jeziorko. Poleżeliśmy na kocyku, słoneczko przyjemnie grzało... Było bardzo przyjemnie :-)

Hej Jolik, no to fajnie spędziliście niedzielę i dzidzia trochę odpoczeła i Ty...mi tez by się przydał wypoczynek nad wodą ale już niedługo jeszcze 3 tygodnie..
Moj dzidziuś kopie nie mogę powiedzieć ze bardzo ale chyb wystarczająco :p

reklama
Lucky też bym chętnie wyjechała na jakis czas, niestety jestem na L4 i w związku z tym musze siedzieć w domu :-(

Dziewczyny w końcu zabrałam się za przygotowanie wyprawki, ale takiej całościowej :-) Znalazłam ją na forum i składa się z 84 pozycji. Jest tego sporo dlatego czas zacząć przygotowania :-) W końcu moze być za późno ....

Do góry