reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Wiecie ... osobiście sobie myślę, że dodatkowy wątek nikomu nie powinnien zaszkodzić. Przecież jeżeli któraś nie bedzie z niego chciała korzystać to nie skorzysta... a ta która bedzie chciała znależć szybko listę to własnie tam ją znajdzie  ;)

reklama
No wiec mozna w zakupowym watku zastosować metodę grubej kreski i zacząć mówić poważnie... ;)

z resztą i tak by się nie uniknęło notek nie do końca na temat... ;)

WITAM WSZYSTKIE
ja też nie zagladałam na forum przez wekend , poniewaz mialam takie bóle ze tylko leżenie mi pomagało. Ale cale szczescie juz pod wieczor wczoraj pusciło.
Malenstwo jednak było strasznie ruchliwe ...i dobrze bo martwiłabym sie i tym ale ona przynjamniej pobrykała sobie.
HI HI pisze ONA a jak sie okaze chlopczyk. Ale jak juz lekarz powiedzial ze na 85 % jest to dziewczynka .Za tydzien mam badanie na glukoze.A kolejna wizyte 18,07.

MAGDA 25 TOBIE NADAL ZYCZE DUZO DUZO ZDROWKA.

nie wiem, obydwie macie racje, niby watek " Z. Sz." jest o zakupach dla dzidka...ale takich konkretow tam na razie nie ma za wiele, ja myslalam, ze watek "wyprawka" bedzie konktretnymi radami......ale OK, zaczekajmy na opinie innych......niech wstaja spiochy i tez sie wypowiedza :)

mnie niby też jest wszystko jedno, ale może się powtórzyć sytuacja jak z wątkami "witam" i "październik" na poczatku...
trochę tu, troche tam... i w sumie nie wiadomo co gdzie... :)

Tak jak pisze Teddy, my jako "stare" formułowiczki już to dawno przećwiczyłyśmy na wątkach "witam" i "październik 2005". Ciężko było się połapać, część pisała w jednym część w drugim, czasami ktoś przeczytał wiadomości w obydwu, a odpowiedź dał zbiorczą w jednym wątku - po prostu bałagan, no i trudno było coś znaleźć.

A jeśli chodzi o konkrety, żaden problem żeby się zaczęły ;)

Joliku jestem na zwolnieniu od następnego wtorku, od 12 lipca. Teraz troszkę lepiej się czuję, ale dalej mam takie bóle, ale słabsze i rzadziej i tak jakby mnie coś ciągnęło w środku. :( :( :(

Mała no to mi się coś poknociło z tym Twoim zwolnieniem  ;) wiesz raczej powinnaś te bóle skonsultować ze swoim ginem, lepiej chuchać na zimne ...

A teraz mogę spokojnie z Wami porozmawiać :-) kurze pościerane, naczynia pozmywane, kwiaty podlane, pościel się wietrzy ...
Laboratorium zaliczone, śnaidanie zjedzone hihihih ( nawet mi się zrymowało )

Dziewczyny, czyli jednym słowem NIE zakładamy wątku WYPRAWKA ! ?

reklama
Mała to są bóle pochodzące od macicy, być może tylko się rozciąga bo dziecko rośnie, a być może to coś poważniejszego! To ciągnienie w dół brzmni nie za dobrze :(  Takie bóle jak przed misiączką miałam w sobotę rano, aż promieniowało na krzyż, poleżałam trochę i przeszło. Ty w pracy nie możesz się położyć, więc chociaż nie przemęczaj się dzisiaj! A do ginki spróbuj przynajmniej zadzwonić! Mała nie ma co lekceważyć takich dolegliwości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry