reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

cześć babeczki...

łoookropny mialam tydzien... rozłożyło mnie choróbsko jakieś, a nawet leczyć za bardzo nie ma sie czym...
musialam chodzic do pracy, ale i tak niewielki byl ze mnie pożytek... w czwartek zaniemówiłam, więc nawet nie odbierałam telefonów... ale od jutra już kolega wraca, wiec powiedziałam, że trudno i darmo, ale ja ide na tydzień na zwolnienie...
miał być tydzień - dostałam trzy... :)

to siem teraz wezmem i wybyczem... ;)
... kto wie, może już do końca... :)

Jolik, a ja Ci jeszcze magisterki nie pogratuliłam... hmmm, no właśnie... więc gratuluje... :)

... a tu macie filmiki... :)
http://media.health.discovery.com/centers/pregnancy/video/video.html
http://www.nationalgeographic.com/channel/inthewomb/preview.html

reklama
Jolik z tą wyprawką masz racjie...ale ja zacznę ją kupować po wakacjach...a na razie tylko drobne zakupy..
Ale to fajne uczucie kupować tkie małe ciuszki..muszę przyznać że bardzo uszczęśliwia...

Wczoraj w ogóle nie wgrywał mi się stron naszego forum..hmm dziwne..
A dzisiaj wygoniłąm męża z samego rana do pracy i sprawdzam co się ciekawgo wydarzyło podczas mojej nieobecności,ale dużo mmie nie mineło chyba dlatego że była niedziela w którą każdy wypoczywał.
Jolik sorrka że Cię zaczepiałm potem nie odpisywałam ale kompletnie padł mi net a teraz chyba już wszystko działa... ;D
Buziaki dziewczyny czekam az ktoś się pojawi na forum a w między czasie sprzątam

Witajcie brzychatki :-)

Teddy ja juz zapomniałam o tej magisterce ;D ale serdecznie dziękuję :-)
Mam nadzieję, że z Twoim zdrówkiem już lepiej :-) Wypoczywaj ...

Lucky dlatego tak mało się działo bo najwidoczniej każdy miał problemy z wejściem na forum. Mnie również nie chciała sie stronka otworzyć :-)

Jolik a juz myslałam ze nałapałam wirusów..
Powiedz jak się czujesz i jak tam Twoja dzidzia..kopała z rana??

Dobra ja idę dalej spać złapałm doła jak zobaczyłam mój obrzydliwy celulitis na noach...;( łee i potworne rozstępy na brzuchu..jak ja się pokaze na plazy
chyba wolę siedzieć w domu niż ludzią życie obrzydać :mad:

LUCKY czuję sie dobrze, dzidzia chyba też :-) a rano dała juz o sobie znak
Za chwilę zbieram się na badanie krwi. Muszę zrobić HBS ...
Każda z nas przeżywa w większym lub mniejszym stopniu swój wygląd więc kichaj te rozstępy i cellulitis i korzystaj z wyjazdu ile się da :-)

Hey kochane!
Dziewczyny mam dziwne bóle brzucha od 40 minut! Takie jak na miesiączkę! Co to jest! Myslałam, że do pracy nie dojdę! Teraz jest już lepiej bo sobie usiadłam, ale do pracy szłam chyba 40 minut co zawsze zajmuje mi to 20 minut! :( :( :( Co to za bóle?!

Ja też miałam takie bóle tylko trochę wcześniej a teraz zadziej mi się zdarzają nawet byłąm w szpitalu na izbie przyjęc co nie było fajnym przyzyciem gdyz przede mną poroniły 2 kobiety, ale muszę powiedziec ze nie musisz się nie pokoić poniewaz Twoja macica się pwoiększa i wywołuje takie bóle. Wiem że się tym przejmujesz ale nie potrzebnie, lekarz mi doradził ze jak będzie mnei bolało to mam lezec w dogodnej pozycji i czekać az ból minie.

reklama
Witajcie!!! Nie bym na forum przez cały wekkend, ale widzę że też odpoczywałyście.W sobotę nie mogłam wejść na forum, podobnie jak wy coś się chrzaniło z netem , więc poszłam na ogródek poleniuchować.A wczoraj rano ugotowałam obiadek a póżniej poszłam z córeczką na spacer, który skończył się również na ogródku.Było przyjemnie choć bardzo męczyło mnie słońce i musiałam szukać cienia.Jutro mam wizytę u gin i dowiem się kiedy mam następnę usg a już nie mogę się doczekać!!!!!

Do góry