reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
MAGDA25 wracaj szybko do nas. Zyczę Ci z całego serducha duzo duzo zdrowka , Tobie i Dzidzo. Trzymajcie sie cieplutko:-)))
Bedzie dobrze ;)

Faktycznie ostatnie dni są męczące ale to chyba ze względu na wysoką temperaturę ale Jolik jak dzidzia nie daje znaku życia to bardzo nie pokojące, choć odezwała się lekkimi kopnięciami do mnei ale zawsze bywały nieco mocniejsze.

no nie wiem, ale jak sie wasze maluchy zacznal normalnie ruszac, to napiszcie koniecznie to do Jolika i Luckiego.

A do Magdy25 najwieksze pozdrowienia jakie moga byc, niech wykorzysta szpitalna kuracje na maxa a potem wraca podreperowana do domu. Tez liedys dostawalam Kaprogest.....trzymaj sie Magda!!! :)

My dzisiaj przed poludniem robilismy generalne porzadki w pawlaczach, trzeba zyskac miejsce ;) a po poludniu juz same przygody na powietrzu :)
W weekendy tak spokojniej tu, ale pojutrze jak mezowie wybiora sie do pracy wszystko wroci do normy ;)
Pozdrowionka!! :)

Orzech mam do Ciebie pytanko co jest lub kto jest na zdjęciu obok Twojego suwaczka, mam podejzenia że to dzidzius ale nie wiem jak odczytac to zdjęcie :) jak na razie nie ma ruchó już od 1.5 godziny żadnych

Jolik i Luky zbytnio myślę, że nie ma się co martwić tą małą ruchliwością Maleństw. No chyba, że będzie to trwało kilka dni - totalna cisza. Dzidzie tak czasem mają, że kopią raz słabiej raz mocniej. One też miewają różne dni :) Wiem, że to niepokoi, ale nie ma co dodawać sobie i im stresu, dajcie im czas :) Pamiętam w pierwszej ciąży po zastrzykach na podtrzymanie, które miałam raz w miesiącu po 3 dawki co drugi dzień to moja Maleńka potrafiła przez 3 dni nawet nie drgnąć. Za pierwszym razem byłam przerażona, ale gin mi wytłumaczył, że to normalne po tym leku, a poza tym dzieci tak mają :) Uszka więc do góry i bądźcie dobrej myśli :)
Magda bardzo Ci współczuję tych szpitalnych historii, ale... mam nadzieję, że wyciągniesz z nich wnioski. Szczerze mówiąc byłam przerażona tym co wyprawiasz pomagając wszystkim naookoło (z całym szacunkiem dla Twej dobroci i szerokiego serca) a pomijając dobro swojej Dzidzi. Kochana teraz Dzidzia upomniała się o swoje i chce zwrócić uwagę swojej kochanej mamusi na siebie i tylko na siebie, to jej czas :) Tak więc dochodź szybciutko do siebie, ale nie dla taty, mamy czy babci, ale dla Waszego kochanego Maleństwa. A mąż mam nadzieję, że tego dopilnuje :D
Pozdrawiam serdecznie!

cześc dziewczyny ja tylko na chwile bo dzień spedziłam na świeżym powietrzu i teraz padam. coś te nasze dzidzie chyba mają wspólny strajk bo moj Maciuś już drugi dzień prawie sie nie rusza. wczoraj to nawet wpadłam w panikę, ale na wieczor dał mi kuksańca zebym sie nie martwiła.
Orzeszku co do opalania to niestety prawda. Hormony robią swoje. Może nic nie być, ale możesz też dostać trwałych przebarwień. Rozmawiałam na ten temat z kosmetyczką, ktora przy okazji jest kosmetologiem. Ona uważa , ze trzeba stosować b. wysokie filtry.
MAGDA25- trzymam kciuki za Ciebie i dzidzie. Tyle osób myśli o Tobie, ze nie może być inaczej jak tylko dobrze :) :) :)

Piotrek ucaluj Magde od nas i powiedz jej za jestesmy z nia i trzymamy kciuki!

A ja dzis bylam na glukozie, calkiem da sie to zniesc, bez cytryki - wyniki w wtorek. NO i dziewczyny w wtorek ide na USG 2 D tak sie ciesze, wkoncu sie dowiem co z tym moim lozyskiem no i zobacze niunie.
A co do weekendu co sie wsumjie obijam, jutro jedziemy nad jeziorko, na plaze. No i tak sie obijamy do wtorek, w poneidizalek u nas swieto i mamy dlugo weekend. Pozdrawiam ANia

Cześć dziewczynki !!!
I już po strachu :-) Mały dzisiaj skopał mnie na maxa :-) baaaaaaaaaaaaardzo przyjmne uczucie :-)
Wczoraj naprawdę się niepokoiłam, obiecałam sobi,obiecałam sobie, że jak dzisiaj nieda znaku to jutro pójdę na USG. Na szczęście poczułam kopniaczki :-) Dzisiejszy dzień będzie w związku z tym radośniejszy :-)

reklama
czesc Dziewczyny :)
No widzisz Jolik ;)
Lucky tak, tak, to kolo mojego suwaczka to nasza corunia ( jesli 2 lekarzy sie nie myli a wiadomo, ze mylic sie moga ;))
Widac tylko glowke, dlon, krota drapie sie pod noskiem i troszke brzusia :)

Ale dzisiaj znowu fajowy dzien, i wolny na dodatek :)

Do góry