reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
ej no prosze Cie...
z siatek centylowych wynika ze i z waga i ze wzrosyem jest w poblizu 50. centyla... moze znajomy lekarz z uwagi na babcie troche uprzedzil wypadki... ;-)

no niby nie. ona ważyła przy porodzie już 4kg! oglądąłam swoją kartę jak miałam 2 latka ważyłam 11 kg więc chyba nie jest z nią źle! no w każdym bądx razie czas oduczyć ja podjadania.

spadam juz kochane,
Vertigo powodzenia
sprawdzę jeszcze dodatki w męża gazetkach coby się wieczorem nie nudzić... :-D

Kasiek nie zostawię!ani jako lipcowa ani jako sierpniowa (w co akurat wątpię) ;-)
zresztą już dawno sie przymierzałam żeby zaprezentować sie na lipcu i pisać równocześnie tu i tam ale jakoś sie zebrać nie mogłam. Zawsze październik był pierwszy i ważniejszy :tak:. I tyle .:-)
Mała mi sie też wydaje że Zuzia przy takim wzroście ma wagę ok.
myślę tak jak Teddy że lekarz uprzedza wypadki ;-)

Witajcie,
Strasznie zajeta jestem. Luszka juz blizej jak dalej kochana:-) Pamietam jak wlasnie pod koniec ciazy sie czula tak tydziem przed i chyba przedostatnia wizyta u gina uswiadomila mi, ze kurde ja w kazdej chwili moge urodzic;-) Nie wiem czy Wam opowiadalam jak miesiac rowny przed terminem jechalam z mezem autem i nagle poczulam ze mam wszedzie mokro! I krzycze do meza, ze wody mi odeszly, ten zdazyl w sekunde dzwonic do rodzicow ktorzy akurat jechali przed Nami i narobilismy paniki. A okazalo sie, ze to wylala sie woda z kwiatka ktorego trzymalam na kolanach:-D I wtedy sie bardziej przestraszylam niz jak zeczelam rodzic naprawde:tak: Chyba od przyszlego tygodnia nie bedziemy miec netu:-(przez pare dni.Trzymajcie sie kobitki.

reklama
Witajcie,
Strasznie zajeta jestem. Luszka juz blizej jak dalej kochana:-) Pamietam jak wlasnie pod koniec ciazy sie czula tak tydziem przed i chyba przedostatnia wizyta u gina uswiadomila mi, ze kurde ja w kazdej chwili moge urodzic;-) Nie wiem czy Wam opowiadalam jak miesiac rowny przed terminem jechalam z mezem autem i nagle poczulam ze mam wszedzie mokro! I krzycze do meza, ze wody mi odeszly, ten zdazyl w sekunde dzwonic do rodzicow ktorzy akurat jechali przed Nami i narobilismy paniki. A okazalo sie, ze to wylala sie woda z kwiatka ktorego trzymalam na kolanach:-D I wtedy sie bardziej przestraszylam niz jak zeczelam rodzic naprawde:tak: Chyba od przyszlego tygodnia nie bedziemy miec netu:-(przez pare dni.Trzymajcie sie kobitki.
Witajcie dziewczyny jej tak madrze mowicie o tych programach itd, ja puszczam mojemu smykowi raczej wybrane ,ale przyznam sie ze czasem zeby sie zajat tez bo to straszna pchla jest!Pozdrawiamy!

Do góry