Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie dziewczyny jej tak madrze mowicie o tych programach itd, ja puszczam mojemu smykowi raczej wybrane ,ale przyznam sie ze czasem zeby sie zajat tez bo to straszna pchla jest!Pozdrawiamy!Witajcie,
Strasznie zajeta jestem. Luszka juz blizej jak dalej kochana:-) Pamietam jak wlasnie pod koniec ciazy sie czula tak tydziem przed i chyba przedostatnia wizyta u gina uswiadomila mi, ze kurde ja w kazdej chwili moge urodzic;-) Nie wiem czy Wam opowiadalam jak miesiac rowny przed terminem jechalam z mezem autem i nagle poczulam ze mam wszedzie mokro! I krzycze do meza, ze wody mi odeszly, ten zdazyl w sekunde dzwonic do rodzicow ktorzy akurat jechali przed Nami i narobilismy paniki. A okazalo sie, ze to wylala sie woda z kwiatka ktorego trzymalam na kolanachI wtedy sie bardziej przestraszylam niz jak zeczelam rodzic naprawde
Chyba od przyszlego tygodnia nie bedziemy miec netu:-(przez pare dni.Trzymajcie sie kobitki.