Elvira
13 pazdziernik
Witam.
Znowu mnie tu troche nie bylo...... Jak wy mozecie, miec tyle czasu na BB, ja ledwo co mam czas sie umyc. Coz ze mnie za gosposia.
Dzisiaj mnie strasznie glowa bolala, ale juz jest dobrze.
Dziewczynki spia. Pod wieczor wpadna kolezanki z pracy mnie odwiedzic.
Wczoraj bylismy u ksiedza i chrzciny sa zamowione na 11 sierpnia.
Siostra z Polski niedlugo przyjedzie i jeszcze nie jest w ciazy, jakos jej maz nie ma kiedy, bo ciagle go nie ma.
Juz sie mala odzywa. Ona to plakac nie umie, tylko krzyczy od razu . Ale coz. Jest slodka jak lezy i sie usmiecha i juz proboje cos z siebie wydusic, az nieraz mam lzy w oczach.
Tu ostatnio tak padalo, ze niedlugo nas zaleje. Mialo byc piekne lato, a tu dupa.
Do kogo moge napisac, zebym miala znowu dostep do galerji?????
Pozdrawiam wszystkie bobaski i mamusie.
Pa
Znowu mnie tu troche nie bylo...... Jak wy mozecie, miec tyle czasu na BB, ja ledwo co mam czas sie umyc. Coz ze mnie za gosposia.
Dzisiaj mnie strasznie glowa bolala, ale juz jest dobrze.
Dziewczynki spia. Pod wieczor wpadna kolezanki z pracy mnie odwiedzic.
Wczoraj bylismy u ksiedza i chrzciny sa zamowione na 11 sierpnia.
Siostra z Polski niedlugo przyjedzie i jeszcze nie jest w ciazy, jakos jej maz nie ma kiedy, bo ciagle go nie ma.
Juz sie mala odzywa. Ona to plakac nie umie, tylko krzyczy od razu . Ale coz. Jest slodka jak lezy i sie usmiecha i juz proboje cos z siebie wydusic, az nieraz mam lzy w oczach.
Tu ostatnio tak padalo, ze niedlugo nas zaleje. Mialo byc piekne lato, a tu dupa.
Do kogo moge napisac, zebym miala znowu dostep do galerji?????
Pozdrawiam wszystkie bobaski i mamusie.
Pa