reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Witam.
Znowu mnie tu troche nie bylo...... Jak wy mozecie, miec tyle czasu na BB, ja ledwo co mam czas sie umyc. Coz ze mnie za gosposia.
Dzisiaj mnie strasznie glowa bolala, ale juz jest dobrze.
Dziewczynki spia. Pod wieczor wpadna kolezanki z pracy mnie odwiedzic.
Wczoraj bylismy u ksiedza i chrzciny sa zamowione na 11 sierpnia.
Siostra z Polski niedlugo przyjedzie i jeszcze nie jest w ciazy, jakos jej maz nie ma kiedy, bo ciagle go nie ma.
Juz sie mala odzywa. Ona to plakac nie umie, tylko krzyczy od razu :no:. Ale coz. Jest slodka jak lezy i sie usmiecha i juz proboje cos z siebie wydusic, az nieraz mam lzy w oczach.
Tu ostatnio tak padalo, ze niedlugo nas zaleje. Mialo byc piekne lato, a tu dupa.
Do kogo moge napisac, zebym miala znowu dostep do galerji?????
Pozdrawiam wszystkie bobaski i mamusie.
Pa

reklama
no nie mow, nawet sledzikow nie robisz??? wstyd... ;-)

mysle, ze z dostepem do galerki nie powinno byc problemu, ale ostatnio ciotka Doxa takie sprawy zalatwiala, wiec moze juz niech ona korespondencje z Administracja prowadzi.... ;-)

Elwira, witaj ! myślę, że wszystkie powinny się wypowiedzieć co do dostępu do galeryjki, ale ja bym bardzo chętnie obejrzała Twoje dziewczynki!!!:-)

Tusiekn :-D:-D:-D ubawiłam się!

Mała, co do wagi Zuzi to jest na ponad 50 centylu- z ta waga jako dwulatek łapie się na 50 centyl. ale i wzrost wychodzi mnie wiecej tez tak więc rzeczywiście jest ok.

dzień dobry!
niewiele musiałam nadrabiać po wczorajszym wieczorze
a na dodatek jestem dziś pierwsza hmmm
Elvira przy dwójce małych dzieci wcale sie nie dziwię że nie masz czasu na BB! Ja przy jedenj Zuźce nie mam!
wczoraj padłam razem z nią i wstałam dziś o 7.40! :szok: Jeszcze jakiś facet dzwonił do mojego męża o godz. 4.30! no myślałam, że go...
Zuzia rączkę ma zaczerwienioną bardzo, jeszcze ten komar! wygląda to okropnie! zrobiłam jej okład, zaraz zadzwonię zobaczymy jak dziś rączka. a no i tak wogóle to brzdąć spał dziś z nami, bo tatuś chciał się poprzytulać do córeczki! :-)

a gdzie Vertigo? gdzie Teddy?

witam,

mala, ja prace zaczynam o 9:-p
sprobuj potraktowac ta lapke lodem, albo okladem z sody, albo fenistiilem. powinno pomoc. mozesz tez podac wapno w syropie. imho Zuzia powinna stale brac cos odczulajacego.

a co tu taka cisza nastała?

a ja od poniedziałku na 3 dni urlopu idę. Urlop spędzę na docieraniu ścian po szpachlowaniu...
proszę bez komentarzy pozostawić ten post! :angry:

Witam!
No tak zbliża się weekend to zaczyna być pusto:-(
Moje dziecko próbuje zasnąć, ale coś zaczynam juz wątpić , że zaśnie.

Mała, bez komentarza, ale miłego docierania Ci życzę!:tak:
I gdzie podziała sie Syla?:shocked2:

witam,

a moje dziecko juz spi. po obiadku, deserze i spacerku.

a ja sie boje tego dzisiejszego wybielania... :eek:

Dzien dobry,
Witam sie i zmykam bo musze na jutro skonczyc czesc pracy a juz mi sie chce rzy....Mala ale zawsze to i odpoczynek od pracy;-) Moj maz tez juz zaczyna urlop i nawet mu wymyslialam kilka rzeczy do roboty:tak: Ale wredna ze mnie zona:-D

reklama
Vertigo Ty się nie bój kochana tylko sie ciesz! a jak wyjdziesz z gabinetu to dopiero będziesz suszyć zęby!

Kasiu bardzo dziękuję, pomoc by się przydała... ;-)

wczoraj nasz jaukochańszy skarbowy przysłał nam pocztówkę z wakacji cobyśmy za mało za dom zapłacili! jak tam pójdę to roz.... cały budynek łącznie z naczelnika głową!

Do góry