reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Witam
zbieram sie od 2 dni żeby coś napisać ale u mnie praktycznie sie nic nie dzieje.

Anna fajnie że zajrzałaś. :-)
Verigo ja tez poproszę after ;-)
Teddy ja do dentysty tez musiałabym sie wybrać bo trochę sie tego nazbierało, Usuwanie kamienia i wymiana plomb ale póki nic nie dolega to odkładam to jak mogę. Byłam niedawno na kontroli i wszystko ok. Postanowiłam sie wybrać jak już będę po porodzie. Szczerze mówiąc tak było też w poprzedniej ciąży ;-) a w rezultacie wybrałam sie dopiero teraz...
Co do waxa to używam i mi pasuje. Nakładam po myciu chodzę trochę z ręcznikiem na głowie albo podgrzewam suszarką. Wydaje mi sie że lepiej sie spłukuje niż te inne maseczki no i włosy sie tak szybko nie przetłuszczają. Tak więc Dzięki dziewczyny za info. :-)

Wieczorową pora witam!

Anno, Kaszuby coś pięknego , tylko ta teściowa:no:

Luszka, no i każdy coś sobie do włosów dobiera;-)
a ja jeszcze polecam maskę do włosów Kadusa- swego czasu dostawałam jako prezenty od znajomej w jednorazówkach- z salonu Kadusa- a teraz mi się skończyło. Ale wydaje mi sie Doxa, że ona dla ciebie byłaby super!

ooo.... wyslalam posta i go nie ma... :dull:

chcialam powiedziec, ze ja juz widziala Luszke na porodowce jak sie wczoraj nie odezwala... ;-)

Teddy ja to sie widzę codziennie kiedy brzuch mi sie stawia albo ciagnie wszystko od pasa w dół...
Magda 25 super ze Weronika taka samodzielna :-)
u nas nastąpił regres z nocnikiem-w ogóle nie ma mowy żeby Natalia usiadła a na siłę nie chcę. Staram sie tłumaczyć i przekonywać ale póki co bez rezultatu.
Tez jestem ciekawa która z nas pierwsza urodzi;-), mi sie jeszcze brzuch nie opuścił w każdym razie tak sie wydaje...

W kwesti WAXa małe sprostowanie, przyjrzałam się dokładniej moim włosom po dzisiejszym umyciu (wczoraj był Wax) no i muszę przyznać, że faktycznie ładnie się błyszczą i wszystko z nimi jest w jak najlepszym porządku! Nawet kolor jakby odżył. Wniosek z tego, że spróbuję tak jak radziła Teddy, zmyję Waxa szamponem, powinno wtedy być dobrze. Albo wręcz wieczorem go nałożę, a rano normalnie umyję głowę :-)

Luszka dobrze, że się odzywasz na bieżąco, bo my musimy wiedzieć co i jak!!!

Kasiek Kadus? A co to? Nie znam!

Anno ale Ci fajnie z tymi wyjazdami! Mam nadzieję, że teściowa zajmie się odpoczywaniem i będziesz miała spokój!
A jak Mikołajek? Zdrowy?

Kasiek dokładnie tak jak piszesz. Mi np nie wszystkie szampony służą i generalnie musze sobie je zmieniać dość często bo jak za długo używam ten sam typ to już tak nie działa.
Doxa ok, postaram sie odzywać póki będę w domu. Choć pewnie nie zawsze uda mi sie codziennie bo brzuch trochę przeszkadza jak siedzę przy kompie ;-)

dziendoberek... :-)

ladnie, cieplutko od rana... podobuje mnie siem... :-)

ja tez chce juz urlop, ale niestety jeszcze miesiac musze poczekac... w tym roku jedziemy najprawdopodobniej do dziadkow, Kamila rodzina ma w okolicach Konskich stare wiejskie siedlisko, w tym roku podlaczyli kibelek, wiec stwierdzilam, ze moge jechac na dluzej niz jedno popoludnie... dziadek bedzie zachwycony, Krystian chyba tez... :-)

reklama
a jeszcze co do szmponow...

to ja na przyklad nie moge uzywac ciagle tego samego, musze zmieniac najwyzej po 2 butelkach... te szmpony juz sa tak nafaszerowane chemia, ze w pewnym momencie dzialanie elementow dodatkowych przebija wlasciwosci myjace... i jak uzywam np. do suchych, to zaraz mam wlosy jakbym butelke oliwy wylala na glowe... :-)

Do góry