reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
zaraz... poprawka...

jak ktos uzywa kosmetykow typu pianki, zele, lakiery, to faktycznie lepiej najpierw umyc...
....co nie zmienia faktu, ze sam Wax tez spokojnie mozna zmyc z wlosow... :-)

ok, to w takim razie następnym razem zmyję WAXa i zobaczę efekty ... qrcze tylko wydłuży się przez to cały proces porannego mycia głowy :-(

A no nie, bo rano i tak musiałabym myć włosy ... niestety myję codziennie, i to rano, bo gdybym myła wieczorem to już popołudniu źle by wyglądały (przetłuszczają się) nie mówiąc o tym, że po nocce każdy włos byłby w inną stronę ;-)

uuu, no to faktycznie. ja tez myje codziennie, ale wieczorem. w sumie az tak mi sie nie przetluszczaja, ponoc sa nawet suche, ale skora co innego. a poza tym przyzwyczajenie od zawsze. ale mam tak obciete, ze ukladaja sie same i rano tylko wystarczy je rozczesac i ew. woda przygladzic. zadnej chemii do ukladnia tez nie uzywam.

jeeeesuuu... ocipialabym, gdybym miala myc codziennie... i to rano... :-)
zreszta kiedys mylam i mialam dosc... im czesciej sie myje tym bardziej sie przetluszczaja...
teraz wystarczy mi 2 razy w tygodniu i jest git...

reklama
Do góry