reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

nie wiem, ja mialam takie wrazenie, ze leb ciagle tlusty a reszta matowa...
...albo moze mi sie tak wydawalo, i leb byl normalny a reszta przesuszona - nie wykluczam.... :-)

reklama
Teddy ale Ty masz baaaaaardzo długie włosy, zanim "tluszczyk" dojdzie od skóry głowy, do końcówek to wieki mnią ;-), u mnie to moment!

no tak...
tym bardziej, ze wlosy od skory maja miesiac, dwa, a to co mam na koncu ma okolo 5 lat... mialy prawo sie popsuc...
...wiec dla mnie taki Wax to cud...

Jeśli chodzi o odzywki to-vichy Derkos odzywka odbudowujaca strukture włosa, a ponieważ mam skłonności do łupieżu to szamponu przeciw łupieżowego Vichy.

W ogóle uzywam ostatnio dużo vichy......

Ale sie rozpisalyscie o wlosach i odzywkach, no no kobietki dbacie o siebie;-)
Tusiek zasnal slodko drugi raz dzisiaj, fajnie bylo jak sypial 2 razy dziennie. A ja musze konczyc pisanie mgr.
Ciekawe co slychac u Magdusiek, fajnie jej napewno i sie wygrzewa w sloneczku a u mnie slonce nawet nie raczy zaswiecic.

No właśnie Kasiek, każdy musi znaleźć swój kosmetyk. Ja z łupieżem nie mam problemu, ale rozważę Twoją odżywkę! Ogólnie lubię Vichy, ale ich kosmetyków do włosów to jeszcze nie stosowałam.

reklama
Do góry