reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

cześć dziewczyny !!! wczoraj było bosko!!! mężuś drapał i drapał po pleckach ach...
mała26 Ty naprawde słuchaj dziewczyn i odpoczywaj i nie przeginaj, bo potem bedziesz pluła sobie w brodę... ja jestem kolejnym przykładem jak to można samemu ma życzenie teraz odpoczywać w zbyt dużych ilościach.
idę teraz zjeść śniadanko a potem wracam do Was
czy ktoś zna jakiś fajny sposób na kregosłup ? czasami mam wrażenie że peknie :-[

reklama
jestem już, albo dopiero.
A gdzie się wszystkie podziałyście????
Lindsay słyszałam że basen pomaga na kręgosłup, ale sama nie próbowałam. Mnie na szczęście kręgosłup oszczędził (na razie)

Jolik daj znać jak wrócisz co kupiłąś i jak było.

Już jestem oczywiście z niczym jeżeli chodzi o zakupy dla dzidzi. Nie znalazłam tej hurtowni, o której mi siostra opowiadała a na dłuższe poszukiwania nie miałam już siły. Dobrze, że był ze mną mój brat. Fatalnie się czułam :-(

Na szczęście załatwiłam kartę, będzie do odbioru za 2 tygodnie i wtedy na pewno odwiedzę hurtownienkę :-)

Dziewczyny, a gdzie Wy się wszystkie podziałyście. Strasznie tutaj cicho HALLLLLLOOOOOOO !!!

Nio nic idę troche ogarnąć mieszkanko. Wieczorkiem odwiedzi mnie koleżanka, więc musi być na błysk :-)

czesc :)
kurcze....az zal wychodzic z domu, bo tyle rozmowy sie przegapia ;)

Jolik nic sie nie martw z nieudanych zakupow. Ja tez bylam w tej hurtowni w Zabrzu, tzn ja bylam w h. Viki. nie bylo tam wcale duzo rzeczy. pare lozeczek i malutko poscieli i poszewek, materace owszem, ale ciuszkow tez nie za wiele.POjechalismy potem do Gliwic do hurtowni Kaja, sa 2 w Gliwicach, tam jest wybor przeogromny, lozeczek, wozkow, poecieli, poszewek, tam kupilismy wszystko co potrzebne do spania ( a powiem Ci, ze jestem bardzo wybredna i nie wiezylam, ze zalatwimy tyle za jednym razem ;) )

Lozeczko tez lupilismy z Klupsia ;)

Orzech, a mogłabyś mi podać adresy tych hurtowni w Gliwicach. Skoro mówisz, że tam jest większy wybór to ruszę prosto do Gliwic :-)
Jaki model łóżeczka kupiłaś?

Syla i Linsay macie racje, oszczedzac sie trzeba.....dobrze jest jak nic nam nie jest i mozemy spokojnie prowadzic zycie. Robic wszystko wolniej, ale jednak robic, a nie lezec w lozku lub w szpitalu.
Trzeba sie oszczedzac ;) Po porodzie jeszcze sie napracujemy :)

czesc Mamusie!!!

Ja tylko na chwilke, bo uciekam na pociag.
Bylam na wizycie u nowego lekarza. Gin. rewelacja naprawde! Zartowal. Wypytal o wszystko, dal skierowanie na usg, polecil konkretnego lekarza. Wyniki mam dobre, tylko morfolohia troszcze niska, przepisal mi leki, poza tym wszystko jest w porzadku. Bylam juz na usg. Malenstwo zdrowe, wazy 600g i ziewalo podczas badania :) Chyba je obudzilismy tym jezdzeniem po brzuchu. Ziewnieciu utrwalone na zdjeciu. Pokaze jak tylko zeskanuje. Plci jeszcze nie znam, malenstwo nie chcialo nic pokazac.

Buziaki i uciekam bo mi pociag zaraz odjezdza.

jasne Jolik ;) jedna jest na ul. Zworki i wigury, to jest na osiedlu Zubrzyckiego a drugina ul Witkiewicza.
Ty pojedziesz pewnie prosto z Bytomia - prosto tam trafic. Jak potrzebujesz to wyjasnie CI dokladniej, ja kupilam wszystko w tej drugiej.

reklama
Do góry