reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witam!
Syla, zazdroszcze Ci tego plenerku!:-) a obrazy na pewno są super. Więcej wiary!:-)

Kasiu, mam nadzieję, że rzeczywiscie Julci sie na dobre poprawilo. Trzymam kciuki, żeby reszta rodzinki pozostała zdrowa.

My byłysmy juz na spacerku i u tatusia w pracy ( bidulek pracuja za 2 maja).
Słoneczko oczywiście wyszło jak wróciłyśmy do domku:-).
Rany, moje dziecko ostatnio bije jedzeniowe rekordy. Dzis między 6.30 a 11.00 zdażyła zjeśc kaszę, ukraść mi kawałek bułki i parówki, zjeść swoją parówkę i miseczkę płatków kukurydzianych, ciastko u Krzyśka w pracy i przed snem wypic kubek soku:eek: nie mówiąc juz o chrupkach w czasie spaceru.

Magdusiek, dokładnie gdzie stacjonowali nie wiem, bo Dawid zgubił cały plan wycieczki. Wiem tylko , że pensjonat nazywał się Magda, był w lesie na Mazurach, pokoje dwu osobowe z łazienkami i telewizorem:-D
No ale chociaż wie co zwiedzali:-D

reklama
Kasiu - dobre i tyle :-)

Syla - Natalia też nie śpi jak jesteśmy wspólnie z Kamilem w domu, ale założe się że gdy teraz ja wyjdę to zasnie w 5 minut...

Hej mamuśki,
Kasiu- fajnie, że z Julką już lepiej ! Aż strach bierze ile tego świństwa jest w powietrzu :-(

Syla - nie martw się z tą wagą. U mnie podobnie :-( Słodyczy staram się unikać a i tak waga mnie się ku słońcu :-( Bez ćwiczń chyba nie ma co liczyć na zniżkę :-)

Doxa - już od miesiąca wybieram się do fryzjera, kosmetyczki ... jestem słabo zorganizowana :-(

U nas wszystko po staremu. Tymek zdrowy i bardzo gadatliwy :-) Gada, gada, gada .... wogóle kochany z niego synuś :-) MIODZIO !!!
W pracy niezły ruch. Przygotowujemy się do audytu więc jest co robić oprócz stałych zajęć.
A poza tym to odliczam dni do urlopu. Jeszcze 1,5 m-ca i fruuuuuuu nad morze :-)

JOlik - fajnie czytać, ze u Was wszytsko dobrze :-) Oj, audyty pamiętam, koszmarnie wspominam, bo wciąz przychodzili nowi "fachowcy" i musiałam na nowo ich wprowadzac, a przez to praca do zrobienia tylko się gromadziła.

magdusiekPatrycję jak narazie wirus ominął, czuje się dobrze.

Zasnęłam dzisiaj razem z Julcią o 13.30 i przed chwilką sie obudziłyśmy, chyba odsypiałam nieprzespaną noc spędzoną przy niej jak wymiotowała.
Na dworze paskudna pogoda, rozpadało sie na całego bbrr

W przyszłą sobote ide na 18-tkę do córki mojego kuzyna i kompletnie nie wiem co jej kupić w prezencie.Pieniądze nie wchodzą w grę bo jest strasznie rozrzutna i pewnie natychmiast poleciałaby sobie nakupić niepotrzebnych kosmetyków albo wydałaby je na pizze.

Wolałabym coś co się jej spodoba i z czego będzie zadowolona tylko nie wiem cio!!! Może któraś z was ma jakiegoś pomysła?

:cool2:

Kasiu - a może jakiś odtwarzacz mp3? albo coś z biżuterii? Ja pamiętam, ze na 18 dostałam dwa piekne złote pierścionki, reszty prezentów nie pamiętam kompletnie, a pierścionki były dane na zasadzie "pamiątki" - jeden od rodziców drugi od dziadków.

o tak pierścionek fajna sprawa, ja do tej pory mam z I Komunii i tylko jego pamiętam. Jak byłam starsza, dałam do powiększenia i jest super. Tylko ja nie noszę na co dzień biżuterii:zawstydzona/y:

Hej Joliczku, oj nie zazdroszczę audytu, straszni nudziarze;-)

...Iga dzisiaj się chyba najadła szaleju, nie wiem co w nią wstąpiło, ledwo żyjemy.

Syla, Natalia też, uwierzysz, ze spała 5 minut? POwaga, no może 8... w samochodzie. chyba kwestia pogody...

reklama
Olinek dzisiaj poszedł wcześnie spać, ok. 11 czy trochę później ... i spał jakieś 2,5-3 godziny, a ja w tym czasie malowałam w ogrodzie (hi,hi niestety ogrodzenie, nie krajobraz jak Syla ;-))

Do góry