reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

hihi, wiesz tu jest zawsze większe prawdopodobieństwo że wyjdzie;-)

Ja postawiłam przed sobą jeden obraz i jakoś nie mogę się zdecydować (boję się zacząć):-D

reklama
hi, hi dokładnie! Mam nadzieję, że mi wyszło ;-)

Syluś odwagi! Pamiętaj, że Ty masz talent!!! Więc do dzieła!

Dobry wieczor

Jestesmy zdolowani, Nasz dobry kolega mial wypadek i lezy w szpitalu:-( , ale prawdopodobnie bedzie chodzil. Strasznie mi przykro i prosil o modlitwe za niego. Kurde dlaczego tak sie dzieje w zyciu, chlopak jest w moim wieku i zycie dopiero przed nim. Plakac mi sie chce.
Poza tym bylismy u dziadkow, pozniej wesole miasteczko (zdjecia postaram sie w najblizszym czasie zamiescic). No i obzielismy Tuskowi wlosy, tzn. ja i maz raz tylko ciachnal. Dobrze, ze ma krecone to nie widac nierownosci az tak bardzo;-) .

Witam!

U nas też dzis piekna pogoda. :-)

Szok, w Płocku na Wesołym miasteczku zawaliła sie karuzela- to najświeższa wiadomość na TVN, kilkoro dzieci rannych w tym cięzko!:szok::-(
A Mati dzis tak chciał iść do tego Lunaparku.Dobrze, że Krzysiek nie znosi takich rzeczy, bo wydaje mu się, że tam wszystko popsute i nasze dzieci tylko moga pomarzyć.....

Tusiekn, przykro z powodu Twego kolegi.:-(

A Nadia dziś w dzień nawet nie zmrużyła oka:tak:

O rany, no własnie boję się wesołych miasteczek, a widze już , ze Natalię kręcą.
Natalia spała jak ja byłam na pilatesie i kawie, ale tylko godzinę spała. Teraz była u nas ciocia, więc było fajowo i aż zal był spać. Ale czuję, ze dziś ludek odpadnie o zwykłej porze.

Kurcze Magdusiek, nie wiem jak Ty wytrzymujesz ten cały czas jak Natalka na wysokich obrotach:nerd: ja dzis jak ludek nie spał to na koniec dnia miałam go dość;-)

Kasiu - ja nie mam wyjscia, wiec wytrzymuję ;-) Ale przty życiu trzyma mnie świadomość, że kolejnego dnia wyjde gdzieś sama albo że mam pilates albo inne abt. a tak powaznie to chyba kwestia wprawy :-) Natalka teraz jest już tylko spokojniejsza i mniej absorbująca niż kiedyś. dziś była u nas koleżanka i Natalia przez dwie godziny zajmowała się sobą, co jakiś czas pokazywała zabawki, czapki itd, tzn brała udział w tym co sie działo, ale bez jakiś afer czy czegoś. Jak coś sie dzieje to jest super, gorzej gdy np. nie mamy jak wyjść i jesteśmy same przez cały dzień. Wtedy to sama siebie podziwiam ;-)
Mam nadzieję, że u Was to była jednorazowa akcja.

reklama
Witajcie

Ojej przykre z tym miasteczkiem, a my wczoraj bylismy na autkach. Na karuzele ja sama sie boje wchodzic a dziecka napewno nigdy nie puszcze. Poza tym wczoraj widzialam, ze w ogole nie pilnuja podczas jazdy na karuzelach i nie mowiac juz, ze co niektorzy pilnujacy byli podpici.
A my po grillu i czuje sie jak beka, w tym tygodniu ostro biore sie za sport jak sie zmobilizuje;-) no i powracam na aerobic.
Mama dziewczyny ktora mam zamiar odwiedzic (pisalam o tym w zakupach) przyjechala wlasnie z jej wnukiem miesiecznym i powiem Wam, ze sie rozczulilam, przypomnialo mi sie jak Tusiek byl taki maly.

Do góry