reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

witam,

my tez po rocznucy slubu. czwartej :szok: w sumie tez dyszka... ze ja go jeszcze nie zabilam ;-)

mala, Ty moze do 10 policz? tak dla relaksu ;-) i Misio sie moze dolaczy ;-) tez mam kibel do zrobienia - strach sie bac :eek:

tusiekn, zalezy co ma byc robione. morfologia nie musi byc na czczo.

reklama
Witam!

Rany, ja mam taki staż,że az mi głupio jak czytam :-p

Mała, spoko, nie ten domek to inny, nie ten bank da im kredyt to inny:tak:
U nas dzis cieplutko i słonecznie, byłyśmy na spacerku po południu i było superancko. Już nie mogę się doczekać wakacji...:tak:

Hej Kobietki :-)
Długo nie było czasem zajrzałam żeby poczytac ale jakos nigdy nic napisac nie zdazyłam.
W dodatku w czwartek Natalka dostala wysokiej temperatury najpierw ponad 38 a w piątek juz miala prawie 39,7 i temperatura nie spadała ponizej 37,5 mimo podawania paracetamolu i ibufenu. Dr mówiła ze to moze byc po szczepieniu albo trzydniówka bo tak poza tym gardło i płuca czyste, uszy tez ok. Poza tym zadnych innych objawów nie było. W sobote o 3 w nocy miala prawie 40 a później w ciagu dnia tez około 38. Wieczorem za to spadło do 36 i ponizej. Od soboty temperatury nie ma i tak podejrzewałam trzydniówke ale czy moze się zdarzyc ze nie wystapi wysypka? Bo słyszalam że przy trzydniowce jest a Natka do tej pory nic nie miała.

Na razie tyle
teraz pójde pioczytac co u Was
o ile mi dziecko pozwoli na to ;-)

Hej Luszka!:-)
Myślę,że typowa trzydniówka powinna miec wysypke, ale nie koniecznie po 3 dniach. Najważniejsze,że Natali przeszło.
Jak patrze na Twój iążowy suwaczek, to widzę, jak tygodnie szybko mijają i jak niedaleko do wakacji!:tak: Bo Twój dzidziuś wakacyjny ma byc, prawda? A imię juz wybraliście?

Witajcie:-)

Mała będzie tak jak ma być czyli zawsze dobrze.
no uśmiałam się z misia:laugh2:

a nas zabrała dziś nasza pani malarka na 35-cio lecie pracy Wojciecha Siemiona, oczywiście dzieciaki zachwycone bo wręczały mu kwiaty. Za tydzień lub dwa mamy jechać (jak się wszystko uda) w plener do jego dworku w Petrykozach. Niesamowity człowiek jak go tak posłuchałam...oj kocha on polską mowę, kocha.

tak maluję mosty ja:laugh2: (tylko się nie śmiejcie bo już nic więcej Wam nie pokażę).
To jest moje marzenie aby kiedyś choć w 1/1000 malować jak SZ.P. powyżej.

cf7429af3d21ac7bmed.jpg

Syla kobieto masz talent. Jestem pod wrazeniem twojego obrazu i jak tak na niego popatrzylam to az mnie tknelo i pomyslalam zeby spiewac (to takie male moje marzenie z dziecinstwa nie daje mi spokoju, bo zawsze chcialam byc piosenkarka hi hi) no ale w moim przypadku to pozostanie tylko marzenie. Vertigo kochana Ty sie znasz na lekarskich rzeczach :-) Ma byc robiona morfologia. Czyli moge mu rano dac mleko? Kiedy nie moglabym podac, przy jakich badaniach? mocz? Moze jeszcze zagladniesz dzisiaj wieczorem bo my jutro juz z samego rana wyruszamy do przychodni.
Syla piekny ten most, a jutro drzewa Natkowi pokaze to bedzie sie nimi zachwycal:-)
Kasiek ja to niby caly czas mam wakacje, ale tez ich pragne bo wtedy rodzina z zagranicy sie pojawia. Strasznie sie ucieszylam bo w majowy weekend przyjezdza moj brat z rodzinka ze stolicy:tak:

Syla - jakie wyśmiejecie???? Kobieto, super malujesz!
U Pana Siemiona kiedyś byłam, i na nocnych zdjęciach w okolicy. Z paleniem, wieszaniem i w ogóle, mocna sprawa. A u Pana W. S. robi wrażeniew ilość rzeczy, nastawiane, naladowane, szok, On chyba niczego nie wyrzuca;-) I mase dostaje od róznych. Można się wiele nauczyć...

wróciłam z fitnessu, siłowni i sauny. I ciesze się, ze mam tylko zeby do umycia... bo na więcej nie miałabym siły, jak słowo daję. Że ja po tym abt jeszcze na steper wlazłam to do teraz nie mogę uwierzyć;-)

tusiekn, mocz to juz w ogole nie ma nic wspolnego z jedzeniem ;-) chyba, ze chcesz go nalapac do butelki po soku albo syropie to wtedy murowana cukrzyca wychodzi ;-) morfologia nie musi byc na czczo. niektore inne badania tez, ale to lepiej na biezaco pytaj- nie chcialabym tu tworzyc listy teraz

reklama
Do góry