reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

witam wczesnym rankiem... b. milym i cieplym zreszta... :-)

jakos sie nie moge ogarnac w pracy... moze po kawie bedzie lepiej...

dzis rano moje dziecie odkrylo na nowo gitarke... dostal ja na urodziny, pobawil sie z tydzien, potem baterie padly i gitarka wyladowala na dnie kosza, a dzis rano wygrzebal ja i dumny wielce przyniosl nam do lozka... troche tylko sie zmarszczyl, ze nie wydaje dzwiekow jak sie naciska, ale to sie dalo szybko naprawic...

reklama
Dzień dobry
Noc jakas lepsza, co prawda z viburcolem po kąpieli, z pobudkami, ale bez wrzasków. Z obydwu stron na dole widac trójki przez dziąsła, musi bolec. I kończący sie kaszel... i katar. Szkoda mi Natalki. Szczególniem, że mnie lepiej dzięki temu, że trochę spałam;-)
Zrobię sobie zaraz kawę i świat znów będzie piękny...

dzień dobry!

My wczoraj mielismy zrobić sobie wycieczkę, ale mamusia z córunią poszły spać o 10.30 i spały od 12! hi hi! już nie pamiętam kiedy tak mogłam sobie pozwolić... póxniej szybko na obiad do dziadków a później na grilla do drugich dziadków. Moi teśicowie opiekują się domem na wsi jakiś kuzynów którzy wyjechali. Zuźka była zachwycona-gorzej kot który musiał uciekać non stop i wcinać chleb z grilla! :laugh2: Kurki, "piesek" (niczym Bethoven!), gołębie no i duża piaskownica! Zuźka padła w końcu u dziadka na rękach na huśtawce. Obudział się o 19! hmmm No i po raz pierwszy wyjmowałam mojej córci drzazgę (z dłoni). Była bardzo dzielna! ;-)

dzięki dziewczyny za miłe słowa. Mam nadzieję, ze wszystko się dziś wyjasni. Jeśli chodzi o lokalizację, to tam jest troszke dziwny dojazd do tego domu, bo jest wąski do posesji pomiędzy dwoma innymi domami. Działka jest z boku domu a nie z tyłu, a z tyłu jest jakaś działka (nie wiem czyja ale mam zamiar się dowiedzieć) która stoi ugorem). Do przedszkola nie jest daleko, tak samo jak do szkoły (która jest przed oknami babci:-) ). Gorzej z towarzystwem dla Zuzi. Blisko są bloki, takie raczej nieciekawe (ja mam o nich takie zdanie), tam mieszkają raczej takie rodziny patologiczne... a nie będę więcej pisać o tym. W każdym bądź razie Zuzia będzie spędzać czas u Natalki albo na osiedlu obok Natalki.
W sobotę moi teściowie tam pojechali jako potencjalni kupcy. Specjalnie zaczęli wymyslać, że za drogo i takie tam... A ta kobitka powiedziała, ze kupców to ona właściwie juz ma, ze wszystko w poniedziałek się wyjaśni. :-)
Mam nadzieję...

Teddy faceci odróżniają tylko kolory samochodów! Ale poza tym wszystko wygląda dla nich tak samo! "Przeciez masz identyczną torebkę", a te buty które kupiłaś ostatnio sa identyczne..."! Non stop to słyszę! Ja sama nie wiem jakie kolory wybrac do naszego przyszłego domku. Ale o to pytać go nie będę. Tym bardziej o płytki. Ale narazie chyba nie będziemy tam ruszać płytek z łazience i kibelku, ale jescze zobaczymy jak to wyjdzie "w praniu", bo chcemy połączyć WC z łazienką, więc pewnie będzie trzeba dostukać płytek. Mamy zamiar rozwalić dwie ściany (nośne), jedną pomiędzy dwoma pokojami-zroić salon, a drugą z kuchni do (przyszłego) salonu. Martwi mnie ta kuchnia bo jest bardzo małą i wąska i jeszce idą z niej drzwi do spiżarki i piwnicy.
Góra cała będzie do zrobienia, ale na to mamy kilka lat- bo na górze są malutkie dwa pokoiki i WC i wielki taras. Dom wygląda jak litera L. Więc zrobimy kiedys poddasze. A na razie będziemy mieszkać w jednym (tzrecim) pokoju na dole.
no widzisz Syla jak ja się rozpisuje... ale tak się cieszę tym domkiem już...

i Jolik sie odezwała! :-) wakacje... w Jastarni... hmmm
Teddy no to Prezes ma niezłe kopyto! Zuźka ma zaledwie 21.
magdusiek mam nadzieję, ze przejdzie Natalce razem z pojawieniem się ząbków. trzymaj się dzielnie kochana.
Kasiu na pewno Dawid to rozumie, że ma młodszą siostrę i niestety przy niej czasem plany moga nie wypalić.
Syla a ty pisz pisz kochana!
tusiekn mam nadzieję, że NAtek w porządku. a propos ku... lecę do odpowiedniego wątku...

Witam sie ponownie:-)

Mala powodzenia z domkiem i urzadzaniem go:-) A o kolorach to z facetami nie ma naprawde o czym gadac:no: Zreszta nie tylko kolory to ich slaba strona:laugh2: My dzisiaj mamy mala rocznice i wybiaramy sie na jakas restauracyjna wyzerke, tylko wlasnie nie wiem czy wypali bo ZNAJAC FACETOW...juz do mnie dzwonil maz wlasnie i godziny napewno sie zmienia, kurde wez tu czlowieku cos zaplanuj:wściekła/y:

Mala... brawo, brawo!!!
Trzymam kciuki... glownie za to, zeby Wam pietro do salonu nie spadlo po ruszeniu scian nosnych... ;-)

ja juz ochlonelam po wczorajszym spieciu, teraz siedze i szukam drzwi do prysznica, a mojego pana o nic juz pytac nie bede... cholera, czemu mi sie podobaja takie za 3 tys... :-(

reklama
Mala rocznica slubu, takie tam male swieto;-) :-) Dziewczyny a czy badania robicie dzieciom na czczo? chodzi mi o krew. Jutro ide z Natkiem tylko kurde pediatra dopiero o 8.30 i nie wiem czy wytrzyma o glodzie do tej godziiny.

Do góry