reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
kochana tak wracając do naszej miłej rozmowy, to tak właściwie co robiłaś w Ostrowcu? Przejeżdżałaś tylko czy zwiedziałaś? Mam nadzieję, ze to pierwsze bo normalnie znowu mi gula skoczy!!!

Witam,
U mnie brzydka pogoda. Mala Natek ostatnio strasznie sie przestraszyl kominiarza i musialam zamnknac sie z nim w innym pokoju, ale i tak wyczuwala ze jest dalej, jeden wielki ryk. To dziwne, bo raczej do obcych ma obojetny stosunek i nie placze. A tak na marginesie Mala co z tym weekendem majowym, bedziesz miec wolne i damy rade sie spotkac? My wtedy wlasnie nigdzie nie jedziemy.

tak. mam dac raz dziennie pol. i nie pamietam czy lekarz kazal to rozgniesc czy co?? :eek:

to jeszcze dodam, ze bylam z Tolcia w przychodni. udaje, ze pani dr ja leczy. dzieki temu mam bezplatne badania :tak: i pani dr chciala nam jeszcze po 10dniach antybiotyku dac na 3tyg bactrim (jak biseptol) i dopiero potem furagin! matko! jakby nie wiadomo jaki ciezki stan byl! chyba troszke przesadza. jednak facet to sie zawsze mniej asekuruje...

Teddy na Twoje szcęscie! :wściekła/y: ;-)

Tusiekn mam wolne, ale 4 maja prawdopodonie będę musiałą być w pracy (matury się zaczynają). Co do wyjazdu jescze nic na 100 % nie ustalone.

Vertigo- może rozkrusz tabltkę i podaj na łyżeczce z wodą?

reklama
chyba tak.

dwa posiewy, dwa ogolne, usg brzucha- glownie uklad moczowy i echo serca. troche kasy zaoszczedze ;-) a ze i tak idziemy bez kolejki, bo nasz pediatra pracuje w dzieciecym, wiec wole sobie z przychodni papierek wziac.

u nas slonce, ale wicher okrutny. chyba tylko do sklepu pojdziemy. to juz musze, bo z glodu przyjdzie nam zdechnac

Do góry