reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
chyba znowu jakis syf mam, przestawilo mi klawiature, chyba sie wsciekne:wściekła/y:

ja ostatnio chora chodzilam, rozlozylo mnie jednak, ale jakos sobie poradzilam. Jestem jeszcze tylko troche zatkana ale juz ok.
Zerkne, w miare mozliwosci, co u Was

ale naprawde Mala... :-)
jedno z ladniejszych miast w Polsce w ktorych bylam lub chociazby przejezdzalam... dosc zielony... :-)
... w przyszlym roku jak bede, to zadzwonie... najpierw zabezpiecze numerek, tylko to 060 to za malo chyba... ;-)

Magdusiek wspolczuje... mi tak pekala w pierwszy dzien ostatnich "upalow", jeszcze dodatkowo w trasie...

hi hi mowilam ze dobrze zrozumialam, Teddy byla u Malej bez Malej;-)

Dzień dobry
Syla, klawiaturę przestawiłas pewnie przypadkiem skrótek klawiszy tzn połączeniem, a nie wirusem.

a ja mam jakiś średni nastrój i jeszcze przed chwilą przeczytałam, ze zmarł Jan Kociniak i tak mi się jakoś całkiem słabo zrobiło... a jutro mamy iść na ten ślub, a nastroju nie mam wcale.

o widze ze same moje posty:laugh2:

Mala nie złapie....poza tym różyczka nie jest az taka straszna, nie chorowalas jako dziecko? Kidyś na to nie szczepili. Więc się tak nie stresuj.

Teddy, Oskar, jak wiesz, również zaczął bardzo późno mówić, on też kompetnie nic, wcześniej rysował niż mówił jak to się do dziś śmieję.
Tak więc nie przejmuj się na razie! No a teraz mogę się nim pochwalić że od wczoraj sam wraca do domu. Najpierw autobusem, później tramwajem i kolejno podmiejskim:szok: 1.5 godziny!!!Strasznie chciał więc....do boju:tak:

To jak już się chwalę to po całości. Co tam dziećmi mozna;-) We wtorek dowiedzieliśmy się że Oskar został wytypowany do reprezentacji szkoły na zawody pływackie:szok: które odbyły się wczoraj. Tak mało czasu że nie miał kiedy się nawet przygotować. Z ich szkoły było 6 dzieci (Oskar i jeszcze jeden chłopiec z trzecich klas, reszta z czwartych piątych i szóstych).
Zdobyli srebrny medal!

ależ dumna jestem z syna!
najgorsze jest to że zaczęło mnie przerażać, że tak szybko dorasta:dry:

witam popoludniem... :-)

zmiana planow u mnie... nie zarobilam na ekspres... ;-)
rano mnie babka zjezyla i juz nie mialam nastroju o pracy... kamil wpad na genialny pomysl "jedziemy na zakupy"... sluchajcie NA ZAKUPY!!!
...wrocilismy dopiero teraz a jedyne co kupilismy to bilet autobusowy dla mnie... ;-)

no ale juz mam wreszcie pomysl na lazienke... genialne kafelki znalezlismy w Domotece, dobrze, ze nasza lazienka ma gabaryty przecietnego wychodka to nawet drogo nie wyjdzie, bo generalnie cena srednio do dzwigniecia... ;-)
bylismy tez w Beckersie i zakochalam sie w matach na sciane, ale musze sie odkochac... :-)

reklama
Magduś, może ale nie dawało się przestawić, dopiero po jakimś czasie.... nie wiem, w tej chwili chodzi antywirus a właściwie się zatrzymał pewnie coś znajdzie.

Nie smuć się kochana!!!

Teddy, słyszałam, że Domoteka jest fruti.

Do góry