Witajcie,
Luszka, super wieści!!!:-)
Tusiek, ja nie Vertigo ale takie zaczerwienienie może wystąpić po szczepieniu gorączka również, tak więc może to nie tylko zęby ale i reakcja na szczepienie.
No a my dopiero pod koniec kwietnia mamy sie umówić na MR
Wszystko nam się bardzo poprzesuwało.
Doxa, ja już zdrowa, od poniedziałku latam juz do pracy. Zdarza mi się jeszcze że złapie mnie napad kaszlu ale to już tylko pozostałości.
Ja też już okna pomyłam. Udało mi się obrobić wczoraj i dzisiaj po pracy. Firanki i zasłonki już również poprane. Właśnie biore się za prasowanie załon. Jak Andrzej wróci z Reala to zaczynam piec ciasto. Postanowiłam upiec sernik Efuni, przy okazji
Efunia pozdrowienia jeśli czasami tu zaglądasz:-)
...a Iga ma spuchniętą i siną wargę. Wczoraj się wyrżnęła i rozcięła. W ogóle jakiś szaan ją chyba ostatnio pętał
Nic a nic się nie słucha. Wczoraj żeby sprzątnęła klocki, zeszło nam z 10 min. Ja jej kazałam sprzątać a ten mały łobuziak patrzy się na mnie i nimi rzuca, nic nie pomagało, aż wreszcie zaprowadziłam ją do innego pokoju, powiedziałam że ma się uspokoić i sprzątnąć, ona wróciła i znowu to samo, więc kolejny raz pokój i nie pozwoliłam jej wyjść dopóki nie powiedziała że posprząta
. Charakterek to moja córunia ma, cikawe po kim.
Czy Wasze dzieciaczki również są teraz bardziej buntownicze i niesłuchane?