reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Dzięki dziewczyny:-)

Na spacerku byłyśmy godzinkę ale i tak Natka dała mi nieźle popalić... Chyba kondycja mi sie pogorszyła przez to leżenie ostatnio ;-)
Teraz spróbuję ją uśpić i sama się trochę wyciągnę....
To na razie. :-)

reklama
Witajcie,

Luszka, super wieści!!!:-)

Tusiek, ja nie Vertigo ale takie zaczerwienienie może wystąpić po szczepieniu gorączka również, tak więc może to nie tylko zęby ale i reakcja na szczepienie.

No a my dopiero pod koniec kwietnia mamy sie umówić na MR:szok: Wszystko nam się bardzo poprzesuwało.

Doxa, ja już zdrowa, od poniedziałku latam juz do pracy. Zdarza mi się jeszcze że złapie mnie napad kaszlu ale to już tylko pozostałości.

Ja też już okna pomyłam. Udało mi się obrobić wczoraj i dzisiaj po pracy. Firanki i zasłonki już również poprane. Właśnie biore się za prasowanie załon. Jak Andrzej wróci z Reala to zaczynam piec ciasto. Postanowiłam upiec sernik Efuni, przy okazji Efunia pozdrowienia jeśli czasami tu zaglądasz:-)

...a Iga ma spuchniętą i siną wargę. Wczoraj się wyrżnęła i rozcięła. W ogóle jakiś szaan ją chyba ostatnio pętał:szok: Nic a nic się nie słucha. Wczoraj żeby sprzątnęła klocki, zeszło nam z 10 min. Ja jej kazałam sprzątać a ten mały łobuziak patrzy się na mnie i nimi rzuca, nic nie pomagało, aż wreszcie zaprowadziłam ją do innego pokoju, powiedziałam że ma się uspokoić i sprzątnąć, ona wróciła i znowu to samo, więc kolejny raz pokój i nie pozwoliłam jej wyjść dopóki nie powiedziała że posprząta:szok: . Charakterek to moja córunia ma, cikawe po kim.
Czy Wasze dzieciaczki również są teraz bardziej buntownicze i niesłuchane?

alez ludzie maja pomysly... dostalam zdjecie do przygotowania na ktorym jest facet z mikrofonem, druga reka jest poruszona, ale widnieje na tle tego goscia skierowana do przodu, i gosciu chce, zeby mu te reke uciac lub jak to okreslil "wymazac", albo jak sie nie da to przykryc garniturem.... naprawde wyobraznia niektorych nie ma granic... :-)

a wlasnie Syla... musze Ci powiedziec, ze niezle sie odmlodzilas... ale moze ktos uwierzy... ;-)

(suwaczek)

reklama
Teddy - moj tata używa czasem programu, który pozwala tak ingerować w zdjęcia. wymazał kiedyś jedna ciotkę z plaży, bo słabo wyszła, inną przesunał o kawałek, bo mu psuła układ obrazka.

Kamila łupie w kręgosłupie, jakhby mniej siedział krzywo to by go nie łupało...Zła jestem na niego, bo dopeiro wrócił i ani mysli żeby mnie zmienić tylko się luzuje. Jasne...

Do góry