reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Witam!
Porzadki, brrrr. Nie wiem kiedy zacznę zawsze mam tyle pracy;-)

Ja mam pod tym względem cierpliwych sąsiadów. Ale moja przyjaciólka wprowadziła sie z dziecmi do nowego mieszkania i zaczęła nawiedzac ja starsza pani, że dzieci starsznie hałasuja. Koleżanka układna , zrozumiała, że 6 i 3 letnie dziecko moze nahałasować. Wyniosła więc dzieciom zabawki na piętro ( całe szczeście,że mieszkanie dwa poziomy), a potem przy okazji pyta sąsiadki czy juz dzieci tak nie hałasuja. A pani na to, że nie wie, bo w zasadzie to jeszcze Tu nie mieszka:-D

reklama
Wróciłam... no i mam problem, czuję rzepkę. jak to znów to samo to się chyba potnę... mam nadzieję, ze minie, na poczatku kwietnia mam wizytę u mojego ortopedy i mam nadzieję, ze mnie uspokoi.

Dziewczyny, głupie pytanie, ale może pomożecie. Ile teraz się daje kasy w prezencie ślubnym? Ide na ślub i obiad do koleżanki i gdy spytałam co chcą dostać powiedziała, ze pieniądze, a ja kompletnie nie wiem co i jak. POmożecie?

I co, sama ze soba mam pisać?
Dzień dobry. Dzie dobry do tych, ktore piszą i do tych, które tylko czytaja;-)

dziekuj, nie narzekam. Toska jutro do kontroli - bylysmy we wtorek i jeszcze przedluzyla jej antybiotyk. po odstawieniu zyrtecu skonczyly sie wszelkie alergiczne dolegliwosci. mam nadzieje, ze to bedzie wreszcie koniec leczenia. a potem bedziemy sie wzmacniac kuracja homeopatyczna, bo u nas te wszystkie chroby sa konsekwencja szczepien (po prostu Tola jest nadwrazliwa - pech...). no ale trudno nie szczepic, nie? lepiej leczyc powiklania poszczepienne niz powiklania po niezaszczepionej chorobie.

witam,

u nas dzieciaki mają rekolekcje więc jest błogo w szkole... a i ja później do pracy przyszłam. ;-)

no pustki tu faktycznie...
a gdzie I liga się podziewa?

ja byłam wczoraj na masażu. hmm mogłabym tak codziennie...

magdusiek wg mnie to zależy od wielu czynników, a myslę że najlepiej dziewczyny warszawianki Ci podpowiedzą. Wiesz w mniejszych miejscowościach to jest inaczej, poza tym wiem że niektórzy zwracaja tez uwage na to czy po ślubie jest później przyjęcie, obiad (jak u Ciebie) czy huczne weselisko. No i pewnie tez zależy od tego jak bliska jest Ci ta osoba, a raczej para.

i mam nadzieję, że z tą rzepką będzie wszystko ok. koniecznie daj znać.

tusiekn sąsiadka zajebista! Moja kiedyś jak pokłóciłam się z mężulkiem to zapukałą do nas, ja otworzyłam a ona z textem:" ja tak wracam z kościoła i słyszę jak Pani piszczy na męża..."
i dalej nie musiała kończyć, bo dostała wiązankę i od tamtej pory jest cisza. Myslała, że wprowadzili się młodzi ludzie to będzie sobie po nich jeźdźić! Oj nie ze mną... Póbowąła mi ustalać grafik sprzątania na klatce, więc usłyszął:"jak będzie mi listonosz kasę do domu przynosił tak jak Pani to będę miałą wtedy czas na sprzątanie nawet codziennie,a narazie będę robic to na co mam czas i ochotę".
Ale ona jest znana ze swojego wścipskiego nosa!

reklama
Mała, a nie macie jakiegos sprzatacza na tej klatce?;-)
Ależ mnie Kamil zapienił...ktoś tu nie jest normalny tylko jeszcze nie wiem kto....

Do góry