reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
hej mala,
ja nie wiem jak Ty z predkoscia wyszywania, ale mnie samo wyszywanie zajelo niecale 3 godzinki, tylko potem dlugo wyciagalam nitki, bo ja to wyszywalam krzyzykiem .

mała, ja teraz doczytalam, jak Ty to pierwszy raz robisz to najlepiej kupic sobie jakis fajny mimesiecznik z wyszywaniem, i malym opisem jak sie zabrac :)
Jak sie zdecydujesz to Ci chetnie cos podpowiem ;)

no i jestem, mam troszke pracy, bo w domciu remont i nie moge pisać ale w pracy juz sie odrobiłam więc postaram sie nadrobic zaległości

wyniki badań mam prawidłowe, jedynie to wstawanie w nocy po3 -4 razy na siku mnie wykańcza ale jeszcze troszkę. na urodzinki czyli 1 sierpnia zrobię sobie badanie usg i może w końcu wyjdzie czy to Jakub czy Julcia :D

Kika jak miło Cie znowu widzieć :-)
Ja (odpukać) od ponad tygodnia ani razu w nocy nie wstawałam. Budzę się ok. 5 nad ranem i dopiero wtedy korzystam z toalety. Przed snem staram sie nic nie pić :-) bo to budzenie do szału mnie doprowadzało !!!

Witam Dziewczynki,

Przeczytalam otych waszych obiadkach i az sie glodna zrobilam. U mnie chyba dizs obiadku nie bedzie jestem na strajku. Nie wiem sama co mi jest mam jakiegos dola, nic mi nie pasuje no i z tego wszystkiego obrazilam sie wczoraj na meza. Wsumie nei pytajcie mnie za co bo sama nie wiem, jakos mnie wszystko drazni przechodze jakis dziwny okres. Cos mi glupiego poweidzial i tak sie zaczelo.......oj no ale chyba dzisaj musi mi byc lepiej bo moj maz ma imieniny no i pasuje ten strajk skonczyc. Do popoludnia jeszcze daleko moze mi przejdzie.

Anju przyjmij mnie do swojego grona, właśnie skończyłam rozmowę z moim mężem i finał jest taki, że obiadu też nie robię !!! Rozmowa była niemiła i tyle wrrrrrrrrrrrrrrr !!!

KIKA te wstawanie w nocy to swiadczy po troche na dziewczynke tak mi leklarz mowil. U mnie juz wiadomo bedzie JULCIA a miał byc FILIPEK

reklama
Do góry