reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Cześć kochaniutkie1!
Z humorkiem już troszkę lepiej, choc muszę przyznać, że robię się bardzo drażliwa - może to i przez tą pogodę...
jestem teraz rzadko na forum, bo 3 i 4 lipca znowu mam egzaminy, więc zakuwanko...
oprócz tego w sobote znowu mamy zamiar malować kolejny pokój :D :D

Doxa masz rację to szukanie nowych napisów znacznie poprawiło mi humor...

Co ja słyszę, czyżby komuś lodówka padała...?? No cóż , kto jak kto ale ja znam ten ból {byłam tydzień bez lodówki w największe upały}-zresztą same wiecie, bo zdawałam relację :D

kolejny zakup to dywanik do pokoju dziennego i niskie meble, sypialnie zafundowali nam teście. Masz racje w kieszeni ubywa ale w domciu przybywa.

KASZU jak znjadziesz chwilke to dopisz do terminow ze u mnie dziewczynka :-)

Ewcia, ale masz fajnych teściów :-)

KASZU a kiedy Ty odpoczywasz? masz to w planie :-)

A mojej teściowej jak nie ma tak nie ma !!! Ja chcę wyjść po białe śpiszki :-)

Co Wy dzisiaj gotujecie na obiad? Ja nie mam pomysłu :-(

Moja mama dzis gotuje i poszła na łatwizne - kupila marchewke z groszkiem do tego jajuszko i ziemniaczki i juz obiadzik jest :-))

Ja na taką łatwiznę poszłam w sobotę :-) za często by było :-)
Ale schabowego to ja już dawno nie robiłam :-) Ciekawe czy coś w zamrażarce znajdę :-)

A gdzie Magda25, wczoraj wspominała coś o szpitalu. Mam nadzieję, że się do niego nie wybrała.

PIOTREK co się dzieje z Magdą ?

Jolik ja wczoraj robiłam schabowczaki, a na dziś też nie mam pomysłu. a mężulek jeszcze do stolicy się wybrał, więć nawet nie wiem na którą wróci! A może jak coś upichcisz to i mnie podrzucisz? ;)
Ewcia dopiero teraz obejrzałam Twoje zdjęcia! Są piękne! I pięknie wyglądałaś (i na pewno wyglądasz)! Ślicznie!!!!!!!!!!!!!!  ::)
Kurcze jak to się wszystko zmienia! Ja w sierpniu obchodzę piątą rocznicę ślubu i moje zdjęcia umywają się do Twoich, nie mówiąc już o tym że nie mam ich na CD! :(

reklama
Hej :)
Co powiecie na zupkę z młodych warzywek? Taka jarzynówka na kurczaczku jest przepyszna - polecam. No i szybko się gotuje :) I nie trzeba pilnować :)

Chyba jestem za Wami mocno w tyle. Nie mam ani jednego ubranka, ani jednego mebelka i co najgorsze ani jednego pomysłu! Chyba zacznę się nad sobą zastanawiać... (wyrodna ze mnie matka)

Do góry