reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Dziewczyny trzeba myśleć pozytywnie!!!

Kaszu włącz się tu do nas na pogaduchy, a od razu humorek Ci się poprawi ;)

reklama
Ewcia, Kaszu u Was przynajmniej coś się dzieje, a u mnie szkoda gadać. Do sprzeczek dochodzi głównie o to, że mój małżonek nie zabiera się do prac wykonczeniowych, które powinny być skończone jakieś 1,5 roku temu. Strasznie mnie to irytuje !!! W koncu sama zacznę wymieniać drzwi, malować futryny ... może go w końcu poruszy :-)

Ja mojemu Markowi już zapowiedziałam, że będzie miał pracowite wakacje, do tej pory była praca, studia, egzaminy a teraz koniec, zagonię go do roboty ;D ;D ;D W końcu ruszymy na jakieś zakupy dla synia! Chyba zaczniemy od poszukiwania wózka, bo pewnie na jednej wyprawie nie skończy się ;)

Kaszu a co z Twoim wózkiem Tako, przepadnie Ci tamta zaliczka?

Ewcia będę pamietała. W czwórkę damy radę !!!  ;D  ;D  ;D
(mam nadzieję, że mój mąż to przeczyta i zrobi mu sie głupio hihihihihi)

reklama
Mamuski ja zmykam ide do wanny , nóżki ogolic . W koncu dzis do gina idę. Nie piszcie duzo- tak bym nadrobiła moja nieobecność. Trzymajcie kciuki.

KASZU  tak to przemeczenie - ja juz tez wysiadam.

JOLIK masz racje będzie nas czwórka. Juz nas widze przy tych drzwiach. Nic bysmy nie zrobiły, gadały przez cały dzien  o wszystkim  - tak to jest z kobitkami hi hi

DO usłyszenia wieczorkiem

Do góry