reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Kasiek, ja to czasem zazdroszcze tym, ktore sa w pracy ;-) Że mają chwile odpoczynku i że są sam na sam ze swoimi myślami, choćby tylko w dordze do i z pracy;-)
MOja córeczka jest słodka, cudowna itd, ale jest baaardzo absorbująca. wejdzie wszędzie, biega blyskawicznie, wspina się na wszystko, ma milion pomysłów na minutę. Żywe srebro. Idzie wszędzie, nie pęka, w nowym otoczeniu odnajduje sie bardzo szybko i ja czasami odpadam. na dodatek Tata Natalki wraca bardzo późno z pracy,a Natalai chodzi póxno spac i wcześnie wstaje. Więc czujesz?

reklama
witam weekendowo, czyli znad pracy.... :-)

Jolik, Anna.... nawet nie macie pojecia co sie teraz dzieje z cenami mieszkan w Warszawie... :dull:
znalezienie czegos ponizej 5 tys. za metr jest po prostu niemozliwe.... jeszcze z miesiac temu owszem, ale juz nie dzis... a bedzie jeszcze gorzej...
i co najciekawsze, praktycznie nie ma znaczenia w jakiej dzielnicy, nowe czy na rynku wtornym... jedynie wzdluz linni Metra ceny odbiegaja, ale wzwyz... okolo 10 tys za metr... :dull:
ale jeszcze ciekawostka... w Krakowie, w promieniu 5 km od starowki ceny dochodza do 18 tys/m... :dull:

widze, ze coraz wiecej dzieciaczkow drepta... :-)
...tesknie za tymi czsami, kiedy moje nie dreptalo.... bo przy okazji pojawilo mu sie kilka innych umiejetnosci z ktorych niekoniecznie sie ciesze... ;-)

my w poniedzialek idziemy sie zapisac do zlobka... ciekawe ile bedziemy czekac na przyjecie...

Teddy - przepipcone z tymi cenami :-(

a ja znowu buszuję po necie w poszukiwaniu prezentów dla Tymka i siostrzeńców

ooo Ilonak, jak fajnie że jesteś:-) Opowiedz coś więcej, co się u Was działo...itp

Teddy, w domciu pracujesz? Chłopaki na spacerku?

Kasiek, to Ci współczuję. Taka stęskniona jesteś dzieci a tu jeszcze podyplomówka.

Jolik, pamiętaj że czekamy na potwierdzenie że z wynikami wszystko OK!!! Nie zapomnij dać nam znać.

U nas zielony katar, więc obawiam się że zaczyna się już coś bakteryjnego i na dodatek czasami kaszlnie.
Chyba jutro będzie grany lekarz, żeby nie doszło do antybiotyku.
Oskar i Andrzej też zasmarkani.

tak Sylus, w domu.... a chlopaki biegaja dookola... ;-)
na szczescie tym razem nic wymagajacego wiekszego skupienia...

Ty pracujesz a ja się obijam zamiast złożyć pranie....

Chłopaki na zakupach, Iga bidula śpi a mamuśka się opindala;-)

nie znacie jakiś fajnych stron z pierdułami na szyję? Szukam dla siebie prezentu, który mogłabym nosić do golfu.

...a swoją drogą to na bb chyba się godzina pokałapućkała:-)

aaaaa, pranie tez zrobilam... i powiesilam...
i sniadanie, i obiad (sie robi w miedzyczasie).... ;-)

i na szczescie nie jest 12.48.... ;-)

Witam wszystkich :-)

Kasiek
doskonale Cię rozumiem, Zwłaszcza w ostatnim tygodniu wracałam bardzo późno z pracy a wychodziłam po 6 kiedy Natalka spała. Na szczęscie ja w weekendy mogę sobie to odbić.

Syla
u mnie jest 12.26, tak jak na kompie.

Teddy a do którego żłobka chcecie się zapisać?

reklama
na Bemowie, na Klemensiewicza....

tylko ze to jest jedyny zlobek na cale Bemowo i obawiam sie, ze moze byc ciezko....
na pocieszenie mam tyle, ze dla mnie jest to rejon i ze jako osoba niezamezna mam jakies tam pierwszenstwo... ale i tak pewnie troche to potrwa, zaczem mi przyjma dziecko...

Do góry