reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

czesc babeczki... :)

wpadlam sobie na blog Wierzejskiego... fajny... :)
http://wierzejski.blog.onet.pl/

najbardziej rozlozyl mnie fragnent:
"Rano w sejmie miałem bardzo interesujące spotkanie z jednym ze znanych obrońców życia. Podarował mi przepiękny, mały znaczek – stópki dziecka poczętego w 10. tygodniu ciąży, wpisane w serce, a obok Aniołek, który strzeże życia niewinnego. Piękny. Przyniósł ten Pan 200 znaczków ze stópkami dziecka, do wpinania w klapę, dla tych działaczy Ligi, którzy chcą zamanifestować swoje stanowisko „Za Życiem”. Przyniósł też 500 sztuk tzw. „Jasiów”. To z kolei są malutkie laleczki, naturalnej wielkości dziecka poczętego w 10. tygodniu ciąży. Te „dzieciaczki”, ok. 8 cm wielkości, już raz w sejmie rozdaliśmy wszystkim posłom 2 lata temu. Zrobiły wrażenie."

....i wcale sie nie dziwie... faktycznie robi wrazenie... :)

...no to jak juz tak od cytatow zaczelam, to powiem jeszcze, ze "od rana mam dobry humor"... ;)

reklama
hihi, piękne :)
tezam dobry humor, bo Natalia w nocy robiła przerwy w spaniu tylko na jedzenie, a nie na zabawę, co prawda w któryms momencie wyladowała naszym lozku, ale spała do 8:00.

Ale cisza :)
Zczyściłam troche dysku, żeby teletubisie zmieścić, Natalia rozpracowuje naszą szafę w sypialni, znalazła pełno fajnych rzeczy w dolnej szufladzie, drzwi suwane jej sie spodobały, Aktualnie bada zaleznośc między otwartą szufladą i próbą zamknięcia drzwi. Chyba mam chwilkę na kawę ;)

Pierwsza dzrzemka od rana - szok :) Jestem wykończona, ale wolę być wykończona w dzień niż czekać w nocy aż hrabianka uśnie ;)

Natalka wczoraj wcześniej zasneła, więc spodziewałam się, że będzie mniej spała, ale teraz szczęsliwie śpi półtorej godziny ;)

dzieki, Kobiety!

bylysmy u lekarza. wazymy 8400. mierzymy 68(sic!) - mnie wychodzi 76, ubranka kupujemy na 80, nic to ;)
wprowadzamy isomil na sniadanie, bedzie zamiast wody w kleiku. i powoli bedziemy probowac z mlekiem - zreszta niedawno samo sie sprobowalo: dziecie dostalo zupke z maslem, bo macierz nie doczytala ::) ciut ia obsypalo, ale spalo ladnie ;D pani dr twierdzi, ze niebawem wyjdzie nam pierwsza czworeczka :)

magdus, niby lepiej... ale czy to jest trwaly stan to ja nie wiem. licze na poprawe pogody ;)

no wlasnie przy poprzednim pomiarze w maju bylo 67 - pani sama powiedziala, ze to pomiar na oko ;)

reklama
Witam.
Nocka minela dobrze, chociaz na cyce juz nie moge, bo Olivcia w nocy tez nic nie pila. Jak juz 2 nocki wytrzymala to mi sie chyba uda.
Rano bylam z Olivcia na spotkaniu z dziecmi i rodzicami. Bylo fajnie. Nawet 1 polka byla. Olivka samolub i zabierala dziecia zabawki ::) ::)
Wiatr jak wial tak wieje. Strasznie.
Zycze milego dnia.
Anna i jak poszlo?

Do góry