reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
ja mysle, ze to moze byc prezedenckie zarzadzenie, zeby tak mierzyc... bo przeciez niemowlaki nie moga byc tego samego wzrostu, co wladza najwyzsza.... ;)

Natalię tez pani ostatnio mierzyła na oko, wyszło jej, ze ma tyle samo cm co przy wczesniejszym mierzeniu, ale jakos nie zxauwazyła, ze ja nawet N. nie zdarzyłam połozyc na tym ustrojstwie ;)

wieje straszliwie, głód mnie przygnał do domu.

Witajcie!

Pogoda faktycznie nie-spacerowa :( Dzisiaj udałam się na "lumpy" a tata został z synkiem. Oli spał do 9:30 ::) ::)

Vertigo coś niewiele Tosia urosła ostatnio ;) :laugh:
My to pewnie z okazji roczku, pójdziemy do przychoni na bilans roczniaka ... ciekawa jestem ile Oli ma wzrostu i ile waży!

a jest cos takiego jak bilans roczniaka???

wiem, ze szczepienie po roczku jest... tez idziemy, to sie pomierzymy...

dobry wieczór

bilansu roczniaka chyba nie ma, ale ja też się chętnie wybiorę na wszelkie pomiary - zresztą może pójdę nawet wcześniej, żeby zobaczyć ile młody waży - ostatnio mało przybrał

u nas dzień pełen wrażeń - Gabriel po raz pierwszy w szkole ( póki co zachwycony) no i pochwale się - zostaliśmy państwem na włościach tzn. kupiliśmy dziłałkę :)

Igo prawie w ogóle dziś nie spał - jedynie kilkanaście minut w samochodzie i padł biedak o 19 - ciekawe o której wstanie ::)

reklama
jazz, gratulacje... :)

a ja sie Wam musze pozalic... :(
od paru dni, a nawet tygodni, lapie wieczorami dola... kladziemy Prezesa do lozeczka, dostaje buziaka ode mnie i od taty (jak jest w domu) i ma spac...
ale on siada i sie usmiecha, probuje nas zaczepiac - ale nie krzyczy czy skacze, tylko siedzi i cos tam po cichutku gada... a my go zlewamy kompletnie... i tak mi zal go, jak po paru nieudanych probach w koncu kladzie sie i zasypia, az mi sie plakach chce, ze na taka nieczula mac wychodze...

Do góry