reklama
*syla*
kobieta pracująca...
witajcie,
wpadłam się przywitać.
Vertigo, po burzy zawsze wychodzi słońce - tego się trzymaj!!!
No, powoli chorowitki wracają do zdrowia i super, oby reszta również!!!
U nas nocka jako tako. Zaczęłam się zastanawiać czy Iga przypadkiem nie przypomniała sobie że coś takiego jak mamusiny cycek istnieje bo ewidentnie budzi się i jak pociumka to zasypia. Czytałam również że w tym wieku (jak to brzmi :) dzieci mają większy przyrost i potrzebują więcej jedzonka. No ale nie za bardzo mi się uśmiecha dawać butlę (picie nic nie daje) więc zaczęłam znowu przystawiać (śmieję się że to reaktywacja ;D).
No i my juz po rozpoczęciu roku szkolnego.... Machina ruszyła
wpadłam się przywitać.
Vertigo, po burzy zawsze wychodzi słońce - tego się trzymaj!!!
No, powoli chorowitki wracają do zdrowia i super, oby reszta również!!!
U nas nocka jako tako. Zaczęłam się zastanawiać czy Iga przypadkiem nie przypomniała sobie że coś takiego jak mamusiny cycek istnieje bo ewidentnie budzi się i jak pociumka to zasypia. Czytałam również że w tym wieku (jak to brzmi :) dzieci mają większy przyrost i potrzebują więcej jedzonka. No ale nie za bardzo mi się uśmiecha dawać butlę (picie nic nie daje) więc zaczęłam znowu przystawiać (śmieję się że to reaktywacja ;D).
No i my juz po rozpoczęciu roku szkolnego.... Machina ruszyła
_anna
Fanka BB :)
witam serdecznie - ja dzis mam rozpoczecie roku szkolngo na godz. 15 - zaraz sie będę szykowała do wyjscia
trochę łapie mnie stresik - bo to moje pierwsze rozpoczęcie po 1,5 rocznej przerwie - juz zapomniałam co mam powiedziec rodzicom na powitanie - jakies propozycje? Syla ty juz ppo to podpowiedz co mam gadac : ;D
trochę łapie mnie stresik - bo to moje pierwsze rozpoczęcie po 1,5 rocznej przerwie - juz zapomniałam co mam powiedziec rodzicom na powitanie - jakies propozycje? Syla ty juz ppo to podpowiedz co mam gadac : ;D
*syla*
kobieta pracująca...
Anna,
Witam serdecznie dzieci i rodziców...rozpoczyna się kolejny etap w Waszym życiu...pewnie jesteście zestresowani...ale trafiła wam się super Pani, która również trochę się stresuje więc jakoś sobie razem poradzimy... ;D
plan lekcji, książki, pierwsze zebranie i do zobaczenia jutro :laugh:
Witam serdecznie dzieci i rodziców...rozpoczyna się kolejny etap w Waszym życiu...pewnie jesteście zestresowani...ale trafiła wam się super Pani, która również trochę się stresuje więc jakoś sobie razem poradzimy... ;D
plan lekcji, książki, pierwsze zebranie i do zobaczenia jutro :laugh:
*syla*
kobieta pracująca...
trzymaj się ANNA
*syla*
kobieta pracująca...
aaaaa zapomniałabym
jeszcze zawsze na koniec pada:
"czy sa jakieś pytania?" :laugh:
jeszcze zawsze na koniec pada:
"czy sa jakieś pytania?" :laugh:
reklama
Elvira
13 pazdziernik
Witam.
Mala zasnela przed chwila, ja sobie poczytalam witam i juz pozapominalam co mialam napisac :
Duzo zdrowka dla chorozkow.
Patka gratulacje mieszkania, super.
Teddy super zdiecie Krystianka.
Anna bedzie dobrze, trzymam kciuki.
Vertigo duzo buziaczkow :-* :-* :-* :-* :-* :-*i zeby sie wszystko szybko ulozylo.
jazz to fajnie, ze urlop sie udal.
A my z mezem w piatek bylismy na grzybach i az 7 siatek nazbieralismy. Pare szatanow tez zebralam ;D ;D Walczylismy z grzybami do 00.00 a maz jeszcze je gotowal do 5 rano : Ze jemu sie chcialo.
W sobote bylam u tesciowej a wczoraj oni byli u nas na pierogach. Trzeba cos z tymi grzybami robic. Byla tez msza polska. Balam sie, ze Olivcia bedzie rojbrowac, ale przespala cala msze.
Dzisiaj 1 noc bez cyca, ale z nami w lozku i ze smokiem.
W sobote nie spala caly dzien i o 20.00 padla jedzac ciacho na pol godz.
Nauczyla sie dawac "piatke" i lapie sie za glowe jak sie pytamy "jakie dziadzia ma klopoty"
No to chyba to tak z grubsza.
Wiatr byl dzisiaj rano niesamowity ale popadalo i sie troche uspokoilo.
Jutro ide do przedszkola zeby sobie troche z Olivia pospiewac z grupa inych dzieci, ciekawe jak pujdzie??
No to ide daje poczytac.
Pa
Mala zasnela przed chwila, ja sobie poczytalam witam i juz pozapominalam co mialam napisac :
Duzo zdrowka dla chorozkow.
Patka gratulacje mieszkania, super.
Teddy super zdiecie Krystianka.
Anna bedzie dobrze, trzymam kciuki.
Vertigo duzo buziaczkow :-* :-* :-* :-* :-* :-*i zeby sie wszystko szybko ulozylo.
jazz to fajnie, ze urlop sie udal.
A my z mezem w piatek bylismy na grzybach i az 7 siatek nazbieralismy. Pare szatanow tez zebralam ;D ;D Walczylismy z grzybami do 00.00 a maz jeszcze je gotowal do 5 rano : Ze jemu sie chcialo.
W sobote bylam u tesciowej a wczoraj oni byli u nas na pierogach. Trzeba cos z tymi grzybami robic. Byla tez msza polska. Balam sie, ze Olivcia bedzie rojbrowac, ale przespala cala msze.
Dzisiaj 1 noc bez cyca, ale z nami w lozku i ze smokiem.
W sobote nie spala caly dzien i o 20.00 padla jedzac ciacho na pol godz.
Nauczyla sie dawac "piatke" i lapie sie za glowe jak sie pytamy "jakie dziadzia ma klopoty"
No to chyba to tak z grubsza.
Wiatr byl dzisiaj rano niesamowity ale popadalo i sie troche uspokoilo.
Jutro ide do przedszkola zeby sobie troche z Olivia pospiewac z grupa inych dzieci, ciekawe jak pujdzie??
No to ide daje poczytac.
Pa