reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Teddy u nas jak był katar to pomagała frida i tetrisal. Poza tym samrowanie pulmexem przed spaniem i maścią majerankową przy nosku. Aplikowałam też Natce juwit 2x 10 kropli i Sanosvit 2-3x po pół łyżeczki. Nasza wet powiedziała że podstawa to oczyszczanie noska i dużo na świeżym powietrzu bo też filtruje nosek.

a tak w ogóle to dzień dobry :)

reklama
dzień dobry po raz kolejny dzisiaj :)
Natalia poszła spac o 0:40. Dobrze, ze rano Kamil ją wziął do drugiego pokoju, a ja mogłam dospac.
U nas ta choroba to były zęby, juz jest ok, a widac dolną dwójkę. Niemniejk jednak pogoda sprzyja infekcjom, ja juz nie wiem co mam na siebie ubrac, bo raz jest ciepło, a raz chłodno. Teraz boli mnie gardło.

witam wieczorkiem - dzisiaj dużo spacerowalismy bo pogoda przepiękna - Mikołajek teraz się kapie i tatus go myje - ja mam chwilkę żeby was odwiedzic ale chyba nie zdążę nadrobic zaległości :(

Pozdrawiam i spadam - bo juz kończą :(

Witajcie!

Olemu nic nie dolega ... no może poza delikatnym wyciekiem z noska, który ustępuje po wyjściu z domu (chyba mamy suche powietrze ::)) A skoro u Natalki to zęby, to wg mnie raczej nikt od nikogo nic nie złapał! Co najwyżej PRZECIĄGI!

ojej Luszka, az tyle tego??? ::)

Krystian tez katar (taki naprawde lejacy) ma w domu.... na dworze zdecydowanie mniejszy...
glowka nadal chlodna... i mam nadzieje, ze ogolnie mu sie nie pogorszy...

wlasnie Doxa, ten przeciag na placyku mi sie przypomnial... my narzekalysmy, a na dzieciech sie odbilo...

nadrobniłam zaległoiści - dużo zdrówka dal chorych baczków

wytrwałości w powrotach do pracy - doskonale to rozumie
dla mam pracujących tez wytwałosci - do świąt juz tylko 4 miesiące ;D

Dobry wieczór !
Uffff skończyłam nadrabianie "witam" :-)

Doxa, Teddy nowe fotki super fajne :-) Dzieciaczki boskie ... cudeńka :-)

Dawno się nie pojawiałam bo wiecznie czasu brakuje. Strasznie zagoniona jestem ... Cholerna wysypka nadal mnie trapi. Maści, które szybko by pomogły nie mogę brać bo są na sterydach, a ja nadal karmię więc pozosataje wariant dłuższego leczenia :-( Coś okropnego. Jeszcze nigdy tak mocno nie byłam wysypana :-( Wstydzę się chodzić w krótkim rękawie, ludzie patrzą na mnie jak na trędowatą ... zresztą nie ma się im co dziwić, faktycznie wyglądam jak trędowata :-( Mam doła ... i jeszcze jakby tego było mało, dermatolog zobaczyła u mnie znamię, które bardzo jej się nie spodobało... mam skierowanie do chirurga :-( Przepipcone !

Jolik witaj! Oj dawno nie odzywałaś się!!!
Współczuję z powodu wysypki! Ale z drugiej strony gratuluję utrzymania laktacji!! :) Jolik dobrze, że trochę się ochłodziło i nikogo nie dziwi że nosisz długi rękaw ;) Koniecznie daj znać co powiedział chirurg!

:-) Doxa dzisiaj było 25 stopni, a ja gotowałam się w długim rękawie więc co niektórzy napewno trochę się zdziwili ... A chirurga chce wstępnie odwiedzić w przyszłym tygodniu. Zabieg planuję za 6 tygodni bo dopiero wczoraj wzięłam I dawkę szczepionki przeciwko żółtaczce ... nie chcę ryzykować !

reklama
Witam z wieczora!
Odmówiłam sobie wątpliwej przyjemności oglądania meczu (łajzy!) i zaglądam, póki mogę.
Mamy zakatarzonych, warto chyba zwiększyć wit. C na czas kataru, 2 razy dziennie. Szybkiego zdrowienia dla misiaczków :-*
Jolik, nie łam się, będzie dobrze :-*
Teddy, z tymi nockami to dałaś mi do myślenia ::) Ja i tylu facetów ;)

Do góry