reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
:D

Teddy, a bylas kiedys sama z Prezesem kupic cos nieporęcznego dla niego i w mało poręcznym sklepie? ;) Bo ja raz wózek kupowałam i pamiętam, ze 1: nie miałam jak spokojnie obejrzec 2: sprzedawcy mi go taszczyli do bagaznika, bo nier mia;am wolnej reki. W tych sklepach dziecinnych to jakos nie biora pod uwagę, ze jeden rodzic z dzieckiem tez musi cos kupic i wózkiem przejechac. Dlatego tak stękam i mi się nie chce. POoza tym przyznano mi mały budzet, a z małym buidzetem nie lubię zakupów robic :laugh:

magdusiek pisze:
Syla - muszę kupic Natalce łóżeczko turystyczne i body z długim rękawem. Wczoraj byłam w jednym sklepie z dziecięcymi rxzeczami, ale wszystkie łóżeczka wykupione.

Kamil tez idzie do pracy w poniedziałek.

Magdusiek, mam do Ciebie wielką prośbę. Jak zobaczysz jakieś fajne body z długim rękawem to kup mi też pliiiiisssss. Ja szukałam ale nic nie znalazłam. Mam jedno body i juz krucho się robi.

Syla - nie ma sprawy, jak znajdę to kupię.

Zła jestem, bo wiem jak to sie skończy, przewalę ten mały budżet i tyle. A zanim dostanę jakies pieniądze na konto to będę leżeć i kwiczeć. A w międyzczasie na kawę jeszcze skoczę w ramach poprawy nastroju.

dzięki, Magdusiek.

mały budżet to ile? :)

Ja za łóżeczko zapłaciłam 340 ale nie miałam już czasu szukać bo kupiłam chyba dzień przed wyjazdem na urlop a musiałam zabrac łóżeczko. Nie wazne, że się później okazało, że było tam i łóżeczko i kojec tylko właścicielka się nie wychyliła z tym :laugh:.
Teraz za to jest czasami jak znalazł. :laugh:
Do teściów jeździ z Igą, faktycznie przydatny sprzęt.
Ma dziurę z boku rozpinaną, tak więc jak większe dziecko to moze samo wchodzić i wychodzić, worek przypinany na rzep.

Bry dziewczyny :)

Chciałam iść z małą na zakupo-spacer ( widzę że dzisiaj to chyba taki dzień przed długim weekendem ;) ) Ale ktoś mi dziecko podmienił... od 8 dopiero teraz zasypia ::) Czyżby jej się drzemki zmniejszały?? Jak u Was śpią dzieci w dzień, tzn ile razy?

No kawę też dopiero piję - Teddy, Magdusiek zapraszam :laugh:

Syla cieszę się że jesteś, bo już się martwiłam że przeze mnie Cię nie ma ;) :laugh: :laugh:

reklama
Do góry