reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Ina współczuję z powodu dziadka.
Magdusiek Weroni za to czyści podłogę skarpetkami oczywiście swoimi.
Tymi, dużo zdrówka dla Tymusia, może zanurzgo na trochę w takij letniej wodzie parę stopni niżswzej niż temperatura ciała.

reklama
Kurczę sorki za literówki, ale Wero ciągle wali w klawiaturę(już dosięga i nauczyła się wyciągać tą półeczkę na klawiaturę w biurku) i potem są takie wyniki, że klawiatura pisze jak chce.
Ale teraz wyszło dobrze

Magdusiek ale gigant z Twojej Natalki :D Koniecznie wklej zdjęcia z tych poczynań :)

Efunia Tymkowi gratulujemy au au au :D

efunia pisze:
pies naszych sasiadów wygląda jak ścierka. a on wie ze to jednak pies ::)
;D ;D ;D

Tymi Duuuużo zdrówka dla Tymka

Ilonak Skąd to znamy... Klawiatura to jedna z najlepsiejszych zabawek Natalki. ;D
A skarpetki wiadomo... :)

Tymi Dzięki w imieniu Natki :)

Luszka, ja nawet nie mam jak jej zdjeć robić bo ciągle za nia ganiam i patrzę czy czegoś nie demoluje za bardzo.
Obgryzła łóżeczko, ręce mi opadły jak bardzo je obgryzła. teraz Kamil ja wstawił an chwilę to mu ją oddałam z buzią pełną farby. COraz szybciej chodzi, w coraz więcej meijsc dosięga, demol;kę uprawia aktualnie chyba w płytach, ale już nie mam sily wstawać i patrzeć, jest z Kamilem, najwyżej się wspólnie będa tłumaczyć jak mi C. Segundo zepsują.

Dobrywieczor.
Ale duzo do czytania ::) ::)
Przed wczpraj bylismy na wycieczce lodka bez Olivci. Pojezdzilismy sobie rowerami, zjedlismy obiad itd. Jak mielismy odplywac to takie fale sie zrobily ze cho cho. Siedzialam i sie modlilam, zeby corcie jeszcze zob. Ale bujalo, nigdy wiecej takich wycieczek. A Olivcia byla bardzo grzeczna u babci caly dzien.
Pooda sie psuje, zimno, pada i wiatry. Siostra ma przyjechac w niedziele mam nadzieje, ze sie wypogodzi bo tak nudno siedziec w domu.
Ide sie myc.
Dobranoc

Słuchajcie, Natalia jest niezniszczalna :) Własnie zwaliła pranie i uciekła :laugh: Chce i się spac, ale ktos musi jej pilnowac, bo przymierza się do stojaków z płytami i wycofuje jak orientuje się, ze patrzymy.
Elvira - ale teraz pewnie znów masz ochotę popłynąć, co? ;)

reklama
Do góry